poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LEMA TOTAL GRUP

Credem cu tarie in viitorul tehnologiilor verzi, nepoluante. Din acest motiv LEMA TOTAL GRUP, infiintata in 2008, a ales sa mearga pe drumul promovarii active a sistemelor de incalzire cu infrarosu, atat pentru segmentul rezidential cat si pentru segmentul industrial. LEMA TOTAL GRUP importa si distribuie panouri radiante UNICE, de ULTIMA GENERATIE in Romania - panourile radiante transparente THERMOGLASS.

 

Din 2012 propune pe piata din Romania gama de tencuieli decorative din matase SILK PLASTER. Tencuiala decorativa din matase (tapet lichid) este un finisaj pentru perete si tavan, care este compus numai din produse naturale: fibre din matase, bumbac si de celuloza, aditivi minerali decorativi si adezivi pe baza de celuloza. Tencuiala decorativa din matase SILK PLASTER este un produs ecologic 100% si DIY - do it yourself.

 

Principala preocupare a companiei LEMA TOTAL GRUP este de a raspunde exigentelor crescande ale clientilor, oferind in acest sens produse certificate de CEA MAI BUNA CALITATE, ORIGINALE, solutii optime si PRETURI adaptate realitatilor romanesti.