poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LAGHETTO

PISCINE LAGHETTO este o companie italiana, care activeaza in domeniul proiectarii si productiei de piscine private, publice, olimpice si aqua park de la inceputul anilor 1970 si este renumita in intreaga lume ca o companie lider in domeniu. De asemenea detine brevete pentru cele mai importante inovatii de pe piata.

Avand ca partener important Studio Bizzarro "Arhitectura del Benessere", care in peste 20 de ani de activitate a proiectat unele dintre cele mai cunoscute Cluburi Wellness italiene si a realizat sute de proiecte, astazi PISCINE LAGHETTO va poate oferi o gama larga de posibilitati pentru realizarea viselor dumneavoastra.
Bogata experienta castigata pe parcursul anilor si tehnologia inovativa, combinate cu apa ca element esential, ii permit companiei PISCINE LAGHETTO sa gaseasca cele mai inovative solutii pentru relaxare si wellness. Apa ca element magic, poate reda armonia dintre om si mediul inconjurator, dintre suflet si trup, acesta fiind secretul centrelor wellness PISCINE LAGHETTO.

Astazi viata este haotica si frenetica, dar PISCINE LAGHETTO va ofera o oaza de liniste, unde veti avea parte de confort si relaxare. Un loc special unde apa, luminile, culorile si aromele sunt surse de armonie pentru trup.
Datorita profesionalismului si atentiei, PISCINE LAGHETTO va ofera posibilitatea plecarii intr-o calatorie de altfel imposibila, o adevarata calatorie in marile de wellness, din care va veti intoarce "nou nout".