poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Lafarge

Activitatile Grupului Lafarge in Romania se desfasoara, din 2012, sub umbrela comuna si management unic la nivel de tara. Operatiunile de baza sunt producerea de ciment, agregate si betoane. 

 

Lafarge colaboreaza cu toti actorii din industria constructiilor din Romania, de la firme de bricolaj (DIY) la companii de constructii, prefabricanti, arhitecti si artizani locali. Fie ca este vorba de furnizarea de ciment unui meserias sau de dialogul cu arhitectii pentru a implini o viziune creatoare, Lafarge Romania este angajata sa ofere solutiile corespunzatoare nevoilor tuturor interlocutorilor sai.

 

Metamorfoza pietrei, a mineralului brut, intr-un produs destinat sa infrumuseteze si sa creasca confortul oamenilor este o misiune care innobileaza fiecare zi a activitatii noastre. Tocmai de aceea, folosim cei 180 de ani de experienta si pozitia de lider mondial ca sa inovam continuu: vrem sa oferim arhitectilor si constructorilor solutii noi de a raspunde provocarilor actuale privind edificarea, modernizarea, renovarea sau restaurarea de cladiri si lucrari de infrastructura.