Sediul principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS
13 produse
Sediu principal: Bucuresti
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti

Activitatile Grupului Lafarge in Romania se desfasoara, din 2012, sub umbrela comuna si management unic la nivel de tara. Operatiunile de baza sunt producerea de ciment, agregate si betoane. 

 

Lafarge colaboreaza cu toti actorii din industria constructiilor din Romania, de la firme de bricolaj (DIY) la companii de constructii, prefabricanti, arhitecti si artizani locali. Fie ca este vorba de furnizarea de ciment unui meserias sau de dialogul cu arhitectii pentru a implini o viziune creatoare, Lafarge Romania este angajata sa ofere solutiile corespunzatoare nevoilor tuturor interlocutorilor sai.

 

Metamorfoza pietrei, a mineralului brut, intr-un produs destinat sa infrumuseteze si sa creasca confortul oamenilor este o misiune care innobileaza fiecare zi a activitatii noastre. Tocmai de aceea, folosim cei 180 de ani de experienta si pozitia de lider mondial ca sa inovam continuu: vrem sa oferim arhitectilor si constructorilor solutii noi de a raspunde provocarilor actuale privind edificarea, modernizarea, renovarea sau restaurarea de cladiri si lucrari de infrastructura.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Timp de incarcare pagina: 0.561 sec sql:0.000 sql cache:true