Ladite.ro
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Ladite.ro

Ladite.ro produce ladite din lemn de fag si de rasinoase. Folosim metode traditionale de uscare si tratare a lemnului, astfel incat produsele noastre sa reflecte spiritul romanesc autentic. 

Activam pe piata prelucrarii lemnului din anul 1995, avand o experienta de peste 20 ani in acest domeniu. Din 2017 am inceput realizarea laditelor, deoarece doream un produs care sa ne ajute sa valorificam cat mai bine lemnul rezultat din alte prelucrari, laditele ajungand sa reprezinte 70% din productia pe care o realizam in atelierul nostru de tamplarie.

 

Spre deosebire de laditele pentru transportul fructelor si legumelor, cele produse de Ladite.ro sunt mai solide si au capacitatea de a sustine greutati mai mari pe oricare dintre laturi. Au multiple posibilitati de utilizare, inclusiv ca piese de mobilier. Ne adresam unei piete de nisa si ne concentram foarte tare pe ceea ce trebuie sa le oferim clientilor nostri: seriozitate si calitate.

 

Publicul nostru tinta este reprezentat de cei care isi renoveaza casa sau cumpara un apartament si aleg laditele noastre pentru realizarea unor piese de mobilier (rafturi, masute, etajere etc), antreprenorii care deschid cafenele sau restaurante si isi doresc un design unic si minimalist in spatiul lor sau firme mari care folosesc laditele noastre ca mijloc unic de ambalare si transport pentru a oferi angajatilor cu ocazia sarbatorilor pachete cu produse.

Periodic introducem si cream noi modele de ladite astfel incat clientii nostri sa gaseasca la noi exact modelul de ladita de care au nevoie pentru proiectul lor.