LA FEREASTRA
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LA FEREASTRA

Cu o experienta de mai mult de 20 de ani in domeniu,cu traditie mostenita din familie, LaFereastra decoreaza suprafetele vitrate, si nu numai, cu perdele si alte textile de casa la comanda, care se potrivesc "ca o manusa" design-ului general conceput.

 

Pasi necesari:

Procesul nostru de creatie incepe cu stabilirea locului pentru intalnire. Dupa telefon, va asteptam sa vizitati unul din showroom-urile noastre din tara. Nu aveti timpul necesar deplasarii? Ne putem intalni la spatiul de amenajat.

Observam, masuram, ne consultam ce material si produse se potrivesc cel mai bine amenajarii. Materialele pot fi textile de interior sau exterior, cateva sute de mostrare cu mii de posibilitati, perdele sau draperii mai mult sau mai putin transparente, speciale de tapiterie sau de fete de masa, de exemplu. Disponibile sunt si materiale black-out, ignifugate, cu protectie termica sau fonica, de cea mai buna calitate.

 

 

Lucram cu designeri:

Avem placere, talent si experienta sa lucram, la cel mai inalt nivel, in colaborare cu designeri si arhitecti de interior.

 

Servicii si productie (business to business):

A 2-a noastra activitate principala - comert, servicii si productie la comanda pentru alte companii care lucreaza in acelasi domeniu (decorare a ferestrelor si alte textile de casa). Astfel avem:

- Productie la comanda de sisteme de prindere: (sine de aluminiu drepte sau curbate pentru perdele si draperii; mecanisme pentru draperii (storuri) romane, inclusiv variante motorizate electric; console de prindere, etc.);

- Comert la comanda cu materiale textile pentru perdele, draperii, tapiterie, etc., inclusiv variante ignifugate, de exterior, etc.

- Comert cu benzi textile de incretire (rejanse) obisnuite si speciale;

- Comert cu profile din aluminiu si componente pentru sine si pentru mecanisme romane.