poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KRONSTADT INDUSTRIES

KRONSTADT Industries are o traditie din 1993 ca societate mixta cu sediul in Romania.
Intentia acestei companii este sa aduca, dezvolte si sa promoveze o noua solutie folosita in domeniul constructiilor de cladiri, in spiritul nou al tehnologiei.

Aceasta a fost materializata de o ingenioasa solutie pentru asamblarea barelor de otel pentru betonul armat monolit sau prefabricat - Legatura Rapida.
Identificarea unei abordari adecvate potentialelor piete a prins contur simultan cu productia si vanzarea. Telul fiind acela de a satisface cerintele clientilor pentru calitate.
Prima productie (1995) a dat posibilitatea inceperii implementarii vanzari in aprilie, catre pietele europene.

Legatura rapida este utilizata in asamblarea barelor de otel folosite la armarea betonului armat monolit si prefabricat, necesitatea fixarii componentelor carcasei de otel este de o mare importanta.

Legatura dintre barele de otel trebuie sa fie forta de aderenta, dar nu una rigida, pentru ca deformarea datorata sarcinii accidentale din timpul turnari betonului trebuie sa ramana elastica, garantand mentinera formei originale a montajului de armaturi. Legatura Rapida asigurand conditiile de mai sus.

Legatura Rapida este o solutie solida, sigura si rapida intre barele de otel longitudinale si transversale, ce confera precizie pozitionarii jonctiunilor, atingand cel mai fidel posibil, conditiile calcului teoretic.