Sediu principal: OSNABRUCK, Germania  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ELPRECO
3 produse
Sediu principal: Craiova
INSTAL IMPEX
5 produse
Sediu principal: Arad
LEIER ROM
5 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
SOGARDI CONSULTING
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
SOMACO GRUP PREFABRICATE
6 produse
Sediul central: Bucuresti
SW UMWELTTECHNIK ROMANIA
4 produse
Sediu principal: Vanatorii Mici; Sat Izvoru
UPONOR
4 produse
Sediul central: Bucuresti
KME - progres prin cupru.

KME este un grup industrial pan-european, detinand o pozitie de lider in piata glabala a cuprului si a aliajelor din cupru. KME este astazi un grup industrial avand sediul social in Florenta, si cu operatiuni largi in Europa, avand o pozitie de lider in industria globala a cuprului.
Productia anuala KME se cifreaza la aproximativ 570 000 tone de cupru si produse semifinite din aliaje de cupru, cu un rulaj consolidat de E 3 miliarde in 98 de tari. KME detine 14 uzine in piete nationale europene majore si in China si 2 centre de cercetare in industrie, ce sunt lideri europeni. Deasemenea acolo exista o retea de sucursale de vanzari care acopera tarile majore europene cat si pietele americane si asiatice. KME are o forta de munca de 6700 de angajati in 16 tari si o retea de 21000 de parteneri de afaceri, considerand clientii si furnizorii.

KME Aplicatii in Constructii, Aplicatii Industriale, Produse Ingineresti si Bare de Alama, favorizeaza concentratia produsului in respectivele piete ale fiecarei divizii.

Aceasta permite lui KME sa dezvolte solutii orientate pe client si sa ofere servicii excelente pentru clientii sai.
Gama larga si variata de produse furnizate de KME, subliniaza posibilitatile unice ale cuprului ca material versatil.

KME Aplicatii in Constructii manufactureaza produse din cupru stralucitor pentru acoperisuri si fatade si tuburi din cupru pentru case si tehnologia din constructii. Solutiile tehnice mature de produs sunt realizate la cele mai inalte standarde, intr-o larga varietate de modele.

KME ofera o gama impresionanta de produse pentru Aplicatii Industriale pentru clientii dintr-o larga varietate de industrii. Programul sau cuprinde tuburi din cupru pentru aplicatii industriale, material marunt-cupru si aliaje din cupru, foi si benzi, produse extrudate si trase, conectori si produse pentru aplicatii maritime.

Cerintele speciale necesita solutii individuale. KME Produse Ingineresti furnizeaza produse ce au fost dezvoltate chiar pentru aceste solutii, adesea ca un rezultat al unei colaborari apropiate cu clientii si cu facilitatile de cercetare proprii sau externe ale corporatiilor.

KME Bare de Alama asigura cea mai extinsa gama de produse extrudate si trase din alama de pe piata. Divizia manufactureaza toate produsele sale in alama, un aliaj din cupru si zinc.

Pe langa alte variate produse, KME ofera tuburi de calitate din cupru ce sunt potrivite pentru majoritatea aplicatiilor sanitare si de incalzire si multumita conformitatii lor cu toate standardele relevante, ele ofera fiabilitate, durabilitate si proprietati pozitive ecologice si de sanatate.
Produse KME Germany AG & Co. KG (2)
Fabrica Germania | Exemple de utilizare (5 foto)
 • Fabrica Germania
 - Poza 1
 • Fabrica Germania
 - Poza 2
 • Fabrica Germania
 - Poza 3
 • Fabrica Germania
 - Poza 4
 • Fabrica Germania
 - Poza 5

vezi in biblioteca
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!