poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KLUDI ROMANIA S.R.L.

KLUDI este o companie germana de traditie, ce isi are radacinile istorice in regiunea Sauerland. Ceea ce a inceput in 1926 ca o mica afacere de familie a devenit astazi un brand cu orientare internationala.
In calitate de prestigiosi producatori de baterii de baie si bucatarie reprezinta azi produsele lor pe toate pietele din lume. Exigenta unei calitati superioare precum si orientarea absoluta spre clienti reprezinta deviza lor.

Produsele KLUDI sunt fabricate in prezent in sase orase din Europa. KLUDI detine trei fabrici in Germania, impreuna cu sediul central din Menden. Alte unitati de productie KLUDI mai gasim in Austria, Ungaria si Polonia.

KLUDI are o noua abordare orientata catre bai si bucatarii mai atractive, mai inteligente si prin urmare de un nivel calitativ superior. Nu exista nicio indoiala: KLUDI s-a schimbat semnificativ insa statutul sau de companie de familie si devotamentul pentru calitate vor ocupa intotdeauna primul loc.

Cu armaturile de baie si bucatarie, armaturile speciale si sistemele de dus, KLUDI si-a castigat recunoasterea la nivel international. In Germania si Austria, KLUDI este lider de piata pe segmentul armaturilor de bucatarie. Nu se pot face compromisuri cand vine vorba de calitate, design si functionalitate, acestea fiind in fruntea listei de cerinte ale cumparatorilor de pretutindeni.

KLUDI inseamna potrivire perfecta. KLUDI produce calitate de marca: sisteme de productie proprii, protectia mediului inconjurator si durabilitate incluse.

KLUDI opteaza pentru dezvoltare continua si inovatie.
"Multibateria" lansata pe piata in 1968 face, fara indoiala, parte din etapele de inovatie KLUDI. Aceasta a fost prima baterie care a permis conectarea simultana a chiuvetei si a masinii de spalat. Un alt succes obtinut de KLUDI in 1933, este bateria de bucatarie "baioneta", care permitea montarea sub fereastra. Urmatoarea inovatie a venit in 1996 o data cu bateria monocomanda cu termostat. Nu putem sa nu amintim inovatia din 2001 , microcartusul, cea mai mica unitate de control pentru bateriile termostatate.
Perlatorul s-pointer, proiectat pentru a ajusta unghiul jetului de apa a cauzat de asemenea uimire in 2006.
In 2007 KLUDI a confirmat din nou expertiza sa inovativa creand Kludi MX XXL, bateria de lavoar a carei inaltime poate fi ajustata.

Documentații tehnice

    Lucrari realizate
    Lucrari, proiecte
    2 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii