KINGSPAN
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KINGSPAN

Kingspan Group PLC a fost fondat in 1972 ca o mica afacere de familie, de catre Eugene si Brendan Murtagh. Initial compania si-a inceput activitatea prin fabricarea diverselor structuri metalice; in urmatorii ani compania a urmat o evolutie constanta in extinderea productiei si retelei de fabrici - in Marea Britanie si Irlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania, Polonia, Ungaria si Republica Ceha.

Divizia de panouri KINGSPAN Europa Centrala este parte a Kingspan Group Plc.

Compania este astazi leader european in domeniul cercetarii si productiei de sisteme de panouri izolatoare pentru pereti si acoperis de inalta calitate si unul din cei mai importanti producatori si furnizori de materiale, sisteme si solutii in constructii, de peste 30 ani.

Divizia de panouri izolatoare KINGSPAN furnizeaza materiale de constructii pentru inchideri exterioare - pereti si acoperis – precum si pentru medii cu temperaturi controlate, destinate cladirilor industriale, comerciale, depozitelor si centrelor de distributie.

KINGSPAN furnizeaza de asemenea componente suplimentare si subansamble la comanda pentru inchiderile tuturor tipurilor de cladiri. Investitiile substantiale de capital in utilaje si sistemele de fabricatie flexibile permit efectuarea unui transfer rapid de la comanda la livrare pe santier, indeplinind astfel exigentele privind termenele beneficiarilor si ale firmelor de montaj.

KINGSPAN este recunoscut pentru atentia acordata inovatiei, design-ului si calitatii produselor sale, precum si expertizelor tehnice constante ce asigura aceste avantaje. Astfel compania poate indeplini cerintele beneficiarilor sai, tinand cont de stilul firmei si de propunerile individuale, la acelasi nivel de calitate superioara.