poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KARAT METAL

Karat Metal Industries este o companie ce are ca obiect de activitate productia si distributia sistemelor de invelitori metalice pentru acoperis, tip tigla metalica, sisteme de drenaj si elemente de etansare. De asemenea, in cadrul acestei activitati, producem toata gama de accesorii pentru acoperisuri si sisteme pluviale.

 

Specialistii Karat Metal Industries au o bogata experienta in domeniu, acumulata de-a lungul timpului, prin numeroase proiecte pentru case si ansambluri de vile, fiind capabili sa ofere, atat pentru dealeri cat si clienti finali, solutii complete pentru functionalitatea si aspectul acoperisului.

 

Karat Metal Industries inseamna calitate, promptitudine si un excelent raport calitate-pret. Intr-un cuvant tot ceea ce ii trebuie unui client pentru a avea UN ACOPERIS GARANTAT.

 

Incepand cu luna iunie 2013, societatea noastra, printr-un parteneriat strategic cu Ruuki, introduce un nou sistem de invelitori acoperis, KARAT Premium. Produsul este bazat pe sistemul clasic de tabla cutata, cu strat de protectie “Pural mat” si prezinta o garantie pentru performanta tehnica de 50 ani si garantie de 20 ani pentru  performanta estetica.

 

Astfel, oferta companiei noastre devine flexibila si adaptata perfect cerintelor pietei, avand acoperire atat pentru produse din gama standard cat si produse high-end.

 

Avantaje dealer 

Strategia proprie a impus dezvoltarea continua a activitatii, fiind axata, pe partea de productie, cu dotarea cu utilaje si tehnologie de ultima generatie si stocuri de materie prima, iar privind aspectele comerciale, cu o gama completa de produse, paleta larga de culori si termene de livrare scurte.

 

Tigla metalica produsa de Karat Metal are eticheta si marcaj CE, specificatii de produs eliberata de INCERC Cluj, declaratii de conformitate CE si certificate de garantie. Oferta noastra este completa, oferind un sistem integral incepand de la invelitoarea metalica tip tigla, accesorii si sistem de drenaj.

 

Daca esti dealer, retine:

Karat Metal este un partener de incredere, un furnizor de produse de calitate, ce ofera solutii metalice complete pentru clientii din segmentele de piata. Iti stam permanent la dispozitie, pentru detalii legate de oferte, bonusuri sau specificatii ale produselor comercializate.

 

 

Avantaje client

In primul rand, cel mai mare avantaj ca si client este costul total al proiectului. Activam ca producatori pe piata sistemelor de invelitori din 2010, timp in care am studiat atent nevoile clientilor, dar si conditiile ofertelor concurente. Astfel, noi venim in intampinarea clientilor cu cateva avantaje:

  • Oferim permanent si gratuit consultanta in vederea alegerii tuturor aspectelor cu privire la proiectul tau: elementele/profilele de etansare si anticondens, culoarea tiglei metalice si a sistemului de scurgere a apei, elementele de fixare, finisaj etc.;
  • Simplificam procesul de ofertare, prin facilitarea trimiterii, folosind un formular formular online, a planului de acoperis intocmit de Dvs. sau de un arhitect, astfel incat veti primi un raspuns rapid si precis cu privire la costurile proiectului de montare sau reamenajare a acoperisului;
  • Producem si distribuim un sistem de invelitori din materiale de calitate, durabil, cu rezistenta sporita la furtuna si grindina, fata de alte solutii mai scumpe.