poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KAI CERAMICS

KAI Group este cel mai mare producator de placi ceramice din Europa de Est  cu o capacitate instalata in acest moment de peste 20 de milioane mp. Prin cele doua fabrici situate la doar 140 km si respectiv 180 de km sud de Bucuresti, in Isperih si respectiv Sumen, langa Varna, este realizat unul din cele mai complete portofolii de faianta si gresie la nivel european.


Avand traditie in productia de calitate, am reusit sa dezvoltam placi de pardoseala pentru interior, placi de gresie portelanata tehnica si glazurata si elemente de decor in dimensiuni varíate (de la cele standard 15x15cm, 20x20cm, 20x30cm, 25x40cm, 33x33cm pana la cele mai moderne 25x50cm, 33x50cm, 30x60cm, 45x45, 60x60cm).

 

In timp, Kai Grup s-a afirmat ca leader de piata, a introdus tehnologii noi si a dezvoltat parteneriate cu designeri celebri pentru a tine pasul cu evolutia din industria placilor ceramice. Piata de desfacere si-a largit frontierele, Kai Group consolidandu-si prezenta in Europa de Vest ( Italia, Marea Britanie, Franta, Suedia etc) si Australia. Din punct de vedere tehnologic, in ultimii 10 ani, s-au investit peste 40 milioane de euro in modernizarea liniilor si in achizitionarea de utilaje noi (Sacmi, Sistem-Rotocolor, Tehno-Ferrari) care permit operatiuni avansate in fabricarea placilor ceramice si ofera produse calitative superioare. Designul acestor colectii este mult imbunatatit, rezultat al procedurilor de presare in matrite cu relief, decorare cu Rotocolor, decorare digitala tip INK-JET, decorare cu sita serigrafica, tehnologie wáter-jet.

 

Incepand cu 2010 Grupul KAI a dezvoltat o gama noua de produse reunite sub marca PROGRES CERAMICA, creata in colaborare cu mai multe case celebre de design, precum  Tecnografica, Stylgraph, Poligraph si a specialistilor din randul furnizorilor de glazuri si pigmenti din Spania si Italia. Aceasta gama de produse a fost denumita PRO-GRES si din dorinta de a promova  gresia portelanata in spatiile rezidentiale sau cladirile publice unde sunt necesare finisaje deosebite cu rezistenta la trafic sau la schimbari de temperatura. Pe de alta parte, numele semnifica si progresul realizat de Grupul KAI in ceea ce priveste capacitatile tehnologice si noua focalizare pe design si texturi speciale.

 

2013 inseamna pentru KAI GROUP lansarea unui nou brand- FIORE CERAMICA, conceput pentru a aborda o nisa superioara in industria ceramicii.  Abordarea pe care ne-o dorim este de a oferi clientilor aceleasi produse de calitate cu un design imbunatatit si o prezentare moderna, mentinandu-ne serviciile logistice si de consultanta in beneficiul partenerilor nostri. Prin alinirea la standardele europene aplicate in domeniu, garantam produse de calitate si documentatie tehnica pentru gamele comercialízate. Din punct de vedere tehnologic, am marit capacitatea de productie prin suplimentarea liniilor pentru a fluidiza relatiile comerciale cu partenerii.

 

Echipa KAI formata din oameni cu experienta avansata in domeniul ceramic a reusit sa dezvolte un portofoliu de produse bazat atat pe calitatile materialelor ceramice, cat si pe standardele inalte de culoare, textura si forma cerute de arhitecti si designeri.

Prin avantajele sale competitive, Kai Group traseaza linii directoare in piata de profil, actionand prin profesionalism si promptitudine si asigurand clientilor produse de calitate. 

 

Decorarea digitala INK JET deschide noi orizonturi in industria placilor ceramice

Tehnologia care elimina barierele estetice intre  produsele naturale si placile ceramice

Desi marea majoritatea a arhitectilor prefera materialele naturale in amenajarile de design interior, istoria de mai bine de 4.000 de ani a placilor ceramice a demonstrat ca acestea reprezinta fara dubiu cea mai eficienta solutie de amenajare a bailor si bucatariilor.

Evolutia tehnologica a transformat placile ceramice intr-o solutie de finisare si in alte zone ale casei, in afara celor standard (bai, bucatarii), cum ar fi: holuri, terase, zone de trecere, living-room, fiind folosite pana si in amenajarea dormitoarelor.

 

Tehnologia de DECORARE DIGITALA cu INK-JET, aparuta in industria placilor ceramice la inceputul anilor 2000, in urma unui lung sir de imbunatatiri, a devenit procedeul tehnologic care, in mod sigur, va schimba preferinta pentru materiale naturale ale multor utilizatori profesionisti. Imensul potential estetic si tehnic adus placilor ceramice de catre noua tehnologie, le transforma in viitor in alegerea preferata pentru arhitecti, specialistii in design interior si consumatorii care cauta sa isi personalizeze propriile spatii, eliminand barierele cromatice si de finisaje  intre materialele artificiale si cele naturale.

 

Incepand de anul 2011, GRUPUL KAI a reusit implementarea cu succes a tehnologiei  de  DECORARE  DIGITALA a placilor de gresie portelanate, reusind sa creeze un portofoliu de produse ce ofera o alternativa completa la materialele naturale cele mai utilizate in amenajarile rezidentale. Astfel, materiale precum: lemn, parchet, gama diverse de marmura si pietre naturale (ardezie, antracit, travertin, rapolano, granit, piatra de rau) sunt regasite fidel in texturile placilor portelanate din portofoliul FIORE CERAMICA si  PROGRES CERAMICA, noile branduri create de KAI GRUP.

 

Datorita tehnologiei “no contact” de transfer al pigmentilor pe materialul cerámic s-a reusit performanta de a dezvolta modele cu reliefuri pronuntate, facand posibila aplicarea culorilor  la o rezolutie de calitate inalta pe toata suprafata placii ceramice, de la marginile cele mai ascutite pana la ultimul milimetru din partile laterale.  

 

Tehnologia de decorare digitala elimina orice bariera estética intre produsele naturale si placile ceramice, adaugand oricarui spatiu locativ un plus de utilitate si functionalitate prin materialele  portelanate de finisare net superioare prin durabilitate si adaptabilitate. Iar daca se doreste un ambient únic, atunci va recomandam colectiile realizate in mai multe fatete care vor personaliza fiecare suprafata amenajata.

 

Tehnologia WATERJET

KAI GROUP a dat in exploatare linia de waterjet, tehnologia de taiere cu jet de apa la o presiune mare, cea mai inovatoare tehnologie introdusa pe piata in ultimii ani si reprezinta varianta optima in procesul de taiere a placilor de ceramica. Taierea cu jetul de apa confera rapiditate, precizie si calitate in acelasi timp si ofera variante de design nelimitate. Practic se pot obtine cele mai diverse forme de decoruri ceramice si solutii personalizate pentru clientii pretentiosi. 

 

Capacitatiile tehnologice ale liniilor de productie marca SACMI si experienta echipei de productie sunt completate de existenta altor tehnici noi de lucru, implementate in procesul de productie al KAI Ceramics.

 

Water jet - taiare cu jet de apa a placilor ceramice, permite crearea de modele inedite prin insertie de placi taiate in diferite forme si dimensiuni intr-o placa mare de baza. Astfel modelul se compune ca un puzzle din mai multe insertii de placi de diferite culori, permitand crearea de efecte deosebite. Permite un grad ridicat de personalizare pentru proiecte de tip unicat, la comanda.  

 

Dry application - procedeu de aplicare a glazurii care permite crearea de efecte 3D si uscare rapida. Se regaseste si in placile care fac parte din colectiile brandului ProGres Ceramica.