JACUZZI

JACUZZI

Grijă pentru corp și minte

JACUZZI

Str. Calea Bucurestilor nr. 95 A, Otopeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

JACUZZI

JACUZZI este lider mondial in domeniul inovarii produselor de wellness, cu o istorie de peste 60 de ani in dezvoltarea de produse inovatoare cu un design unic.

JACUZZI® este un pionier al excelentei in productia de cazi cu hidromasaj, cazi de baie, saune si dusuri.


Descoperiti povestea din spatele marcii JACUZZI®, de la incepurile sale, remarcabile, la renumele mondial detinut astazi in productia de cazi premium cu hidromasaj si a produselor de baie de lux.

In 1956 fratii Jacuzzi au inventat jetul de hidroterapie, iar astazi, cu 60 de ani in hidroterapie, brandul JACUZZI® este cel pe care il cautati atunci cand doriti sa achizitionati o cada cu hidromasaj, o cada de baie sau o sauna.


Fiecare produs JACUZZI®  a fost elaborat pentru a va imbunatati stilul de viata si a va oferi o modalitate mai buna de a avea grija de corpul dumneavoastra, oferindu-va o experienta unica. Ca lider mondial in domeniul produselor de wellnes, intotdeauna cautam sa gasim noi concepte si idei, impingand limitele designului cat mai departe.

 

Produsele Jacuzzi® sunt impartite in patru colectii:

- Colecția Cazi cu hidromasaj, reprezintă SPA-ul ideal pentru orice spatiu. Fie ca este vorba despre o terasa obișnuita sau una pe acoperis, colectia de cazi cu hidromasaj este perfecta pentru orice spatiu gratie designului ingenios si instalarii usoare.

- Colectia Swim Spa reprezinta modalitatea perfecta de a inota, de a face exercitii fizice sau pur si simplu de a va simti bine tot anul.

- Colectia Baie este alegerea potrivita pentru interior. Alegeti o cada sau un dus pentru a va relaxa si a gasi armonie, singur sau in doi.

- Colectia Wellness include saune, hammam si cabine cu infrarosu. Fabricate din materiale exclusiviste, dupa un design inovator, asigura o performanta excelenta pentru a vă permite sa descoperiti beneficiile autentice, naturale ale caldurii.

3 game de produse înscrise