JACUZZI

JACUZZI

Grijă pentru corp și minte

Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

JACUZZI

JACUZZI este lider mondial in domeniul inovarii produselor de wellness, cu o istorie de peste 60 de ani in dezvoltarea de produse inovatoare cu un design unic.

JACUZZI® este un pionier al excelentei in productia de cazi cu hidromasaj, cazi de baie, saune si dusuri.


Descoperiti povestea din spatele marcii JACUZZI®, de la incepurile sale, remarcabile, la renumele mondial detinut astazi in productia de cazi premium cu hidromasaj si a produselor de baie de lux.

In 1956 fratii Jacuzzi au inventat jetul de hidroterapie, iar astazi, cu 60 de ani in hidroterapie, brandul JACUZZI® este cel pe care il cautati atunci cand doriti sa achizitionati o cada cu hidromasaj, o cada de baie sau o sauna.


Fiecare produs JACUZZI®  a fost elaborat pentru a va imbunatati stilul de viata si a va oferi o modalitate mai buna de a avea grija de corpul dumneavoastra, oferindu-va o experienta unica. Ca lider mondial in domeniul produselor de wellnes, intotdeauna cautam sa gasim noi concepte si idei, impingand limitele designului cat mai departe.

 

Produsele Jacuzzi® sunt impartite in patru colectii:

- Colecția Cazi cu hidromasaj, reprezintă SPA-ul ideal pentru orice spatiu. Fie ca este vorba despre o terasa obișnuita sau una pe acoperis, colectia de cazi cu hidromasaj este perfecta pentru orice spatiu gratie designului ingenios si instalarii usoare.

- Colectia Swim Spa reprezinta modalitatea perfecta de a inota, de a face exercitii fizice sau pur si simplu de a va simti bine tot anul.

- Colectia Baie este alegerea potrivita pentru interior. Alegeti o cada sau un dus pentru a va relaxa si a gasi armonie, singur sau in doi.

- Colectia Wellness include saune, hammam si cabine cu infrarosu. Fabricate din materiale exclusiviste, dupa un design inovator, asigura o performanta excelenta pentru a vă permite sa descoperiti beneficiile autentice, naturale ale caldurii.