IZOLATII NATURALE - CASE CALDUROASE

IZOLATII NATURALE - CASE CALDUROASE

Str. Republicii nr. 5A, Comuna Grosi, Satu Nou de Jos, jud. Maramures


Relatii clienti:

IZOLATII NATURALE - CASE CALDUROASE

Izolații Naturale este membrul grupului CASE CALDUROASE SRL, companie cu activitate axată pe construcția de case eficiente energetic.

 

Izolații Naturale execută izolații pentru clădiri rezidențiale cu materiale naturale: celuloză, fibre de lemn pompate, planșe din fibre de lemn, membrane și accesorii pentru izolații.

 

Detinem 8 echipe de executii si un portofoliu de peste 2300 case izolate.

 

De ce să alegi Izolații Naturale?

Suntem cei mai buni!

Folosim un sistem complex de urmărire a calității excuției.

 

1. Oferim garanție de bună execuție 30 de ani, conform contractului (toți concurenții oferă doar certificatele materialelor, fără a garanta explicit, contractual și manopera).

2. Distribuim materialele firmei Steico - Germania, cel mai mare și mai experimentat producător de materiale naturale pentru izolații din Europa, dar și cel mai vechi (produce izolații naturale de peste 85 de ani).

3. Montăm șipci la pomparea cu presiune: acestea previn bombarea excesivă a membranei și împiedică alunecarea în timp a izolației, datorită formei create.

4. Montăm membrană dedicată pentru pomparea cu presiune (are o rezistență la întindere longitudinală și transversală foarte mare).

5. Garantăm pomparea la densitatea corectă – prelevăm mostre cu aparatul profesional de verificare a densității.

6. Folosim doar utilaje profesionale, de ultimă generație - cele mai performante utilaje din Germania la ora actuală.

7. Folosim un sistem complex de urmărire a calității execuției.

8. Deținem certificate de calificare pentru persoanele din echipa de montaj, emise de producător. Școlarizarea unui profesionist este primul pas în execuția unei lucrări de calitate.

9. Lucrarea este însoțită de un dosar cu certificări, agrementări, contract de execuție, fișă-deviz de lucrări, factură fiscală.

10. Oferim posibilitatea plății cu cardul și plata în 12 rate fără dobândă prin card de credit.

11. Avem o experiență vastă în izolarea caselor - peste 2000 de case izolate sub marca Izolații Naturale, dublată de experiența a peste 135 de case ecologice construite de la zero (www.casecalduroase.ro).

12. Suntem transparenți în ofertare, mai exact preturile sunt fixe și clare, la metru pătrat, fără modificări ulterioare și fără costuri ascunse.

2 game de produse înscrise