Sediul principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial:

 

Modalitati de livrare a serviciilor

- Single Service - la achizitionarea unui serviciu ISS, clientii nostri au intotdeauna garantate preturi competitive furnizate de personal dedicat si competent.

- Multi Service - acopera doua sau mai multe servicii prin care clientul primeste aceleasi beneficii ca si in cazul externalizarii Single Service, precum si beneficii datorate integrarii serviciilor, acolo unde este posibil.

- Servicii Integrate (IFS) - este cea mai complexa metoda ISS care creste eficienta si flexibilitatea in livrarea de servicii si optimizeaza structura de management si sistemele de livrare, printr-un singur punct de contact.

 

Servicii integrate care protejeaza mediul inconjurator

- ISS promoveaza o conduita stricta de mediu si implementeaza metode si procese specific.

- ISS preia responsabilitatea de protectie a mediului si in probleme care vizeaza sanatatea angajatilor si a clientilor sai.

- Majoritatea operatiunilor globale ISS sunt aprobate ca fiind sigure pentru oameni si mediu, toate documentele certificand acest fapt.

 

Capacitati de livrare

- Servicii Integrate - metoda dovedita de a crea sinergii si de a reduce costurile;

- Un singur furnizor pentru toate serviciile solicitate;

- Reducerea costurilor si transparenta, prin emiterea unei singuri facturi pentru toate serviciile furnizate;

- Promisiunea de a livra servicii la cele mai inalte standarde de calitate;

- Angajarea unui personal cu multiple calificari, capabil de a face fata mai multor sarcini si de a le integra in echipele clientului;

- Cresterea eficientei, flexibilitatii si motivatiei angajatilor;

- Locatiile clientilor din acelasi site pot imparti resursele si serviciile, cum ar fi serviciul de catering;

- Serviciul de help-desk furnizeaza raspunsuri prompte si eficiente la toate intrebarile clientului.

 

Avantajele externalizarii serviciilor catre ISS

- Peste 100 ani de experienta - Strategia ISS furnizeaza servicii care aduc o contributie valoroasa pentru afacerile clientilor nostri. Aprecierea si multumirea lor vin din implementarea standardelor inalte si din felul in care gestionam si livram serviciile.

- Cea mai buna calitate versus costuriEvaluarea pozitiva poate fi mentinuta prin aplicarea catorva elemente necesare:

  • 1. Accesul la cele mai noi evolutii tehnologice - metoda ISS de a reduce cantitatea de resurse necesare cheltuite si cresterea nivelului de eficienta, fara a diminua nivelul de calitate.
  • 2. Angajarea personalului superior calificat - ISS face un efort mare pentru a imbunatati in mod constant performanta in munca, prin brosuri de  informare, cursuri si intalniri. Toate evaluarile interne de performanta includ diferite teste necesare pentru a stabili nivelurile de performanta.

- Flexibilitate si varietatea serviciilor - capacitatea de a adapta rapid gama de servicii si metoda de livrare, in functie de cerintele si in beneficiul clientilor.

- Consiliere calificata  - oferita de specialistii nostri, avertizand clientii cu privire la zonele care implica pierderi financiare.

- Management eficient al calitatii - ISS isi analizeaza constant activitatea si mentine un nivel inalt al calitatii si al respectarii standardelor.

 

Beneficii, pe scurt:

- mai mult decat un furnizor de servicii;

- cele mai bune practici si un know-how solid in gestionarea oamenilor si a proceselor;

- metode dovedite, proceduri si planificare sistematica;

- documentarea si monitorizarea solutiilor dedicate definite prin Acordul de Servicii Agreate (SLA) si prin Indicatorii de Performanta (KPI);

- personal dedicat si calificat.

Servicii ISS FACILITY SERVICES SRL (8)
Servicii de catering Serviciile de catering ISS reprezinta o intreaga ceremonie de distribuire a unor produse sanatoase, cu putine grasimi si gustoase, in spatii prietenoase.
  • fără documentaţii
Servicii de catering
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Managementul deseurilor Programul de management al deseurilor ISS este dedicat imbunatatirii calitatii mediului inconjurator si reducerii impactului negativ asupra naturii.
  • fără documentaţii
Managementul deseurilor
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Managementul energetic al cladirilor Programul de management energetic ISS urmareste eficientizarea energetica. Setam tinte masurabile pentru operatiunile tehnologice si pentru cele organizationale
  • fără documentaţii
Managementul energetic al cladirilor
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Servicii specializate in aria de birouri ISS ofera solutii personalizate, adaptate cerintelor clientilor, clientii ISS beneficiind de asistenta 24/7 livrata de angajati profesionisti si bine pregatiti.
  • fără documentaţii
Servicii specializate in aria de birouri
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Solutii integrate pentru locatii Serviciile integrate ISS combina toate serviciile clientului intr-o singura solutie, asigurandu-se astfel eficienta si optimizarea activitatilor.
  • fără documentaţii
Solutii integrate pentru locatii
Marca:
ISS FACILITY SERVICES

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!