poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

IOSEFSMID SRL

S.C IOSEFSMID S.R.L., firma importatoare materiale de constructii , este partener oficial in Romania, desemnata pentru distributia si comercializarea produselor KEMPER SYSTEM GERMANIA- sisteme profesionale de hidroizolatii si RATSCHECK SCHIEFER - sistem de invelitori pentru acoperisuri si fatade cu roca naturala .

IOSEFSMID SRL este o societate ce actioneaza in sectorul materialelor de constructii si care isi desfasoara activitatea in Romania prin parteneri - firme colaboratoare. Distribuim produsele de cea mai inalta calitate GERMANA, in toate zonele tarii.

Punctul central de activitate al firmei IOSEFSMID S.R.L. este importul si distributia de produse Germane din aria fatadelor, acoperisurilor plane si inclinate. Hidroizolatia profesionala a teraselor, balcoanelor, nivelelor de parcari si a podurilor. Colaboram strans cu liderii de pe piata argilei, a hidroizolatiei profesionale, a rocii naturale, si va oferim produse de cea mai buna calitate din toate cele trei domenii. Mai mult, produsele noastre sunt certificate conform normelor TUV (ISO 9001).

Oferim clientilor nostri o gama larga de articole si servicii de prima clasa din aria produselor pentru acoperisuri plane si inclinate, fatade si amenajari . Profitati de solutii la comanda si de service la fata locului inclus. Solutii de la tehnicienii nostri germani va insotesc pe intregul proces de constructie.
In situatii clasice sau moderne, constructie noua sau lucrare de restaurare - la fiecare proiect, pe loc primordial stau factorii: siguranta, valoare si estetica - noi satisfacem exigentele.