poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

IOAN Co.

IOAN Co. a luat fiinta in anul 1993. Din anul 2001 activeaza in domeniul proiectarii in constructii realizand o gama larga de proiecte de constructii civile si industriale. In portofoliul de lucrari isi gasesc locul atat constructii rezidentiale (case, vile, pensiuni, blocuri de locuinte) cat si constructii cu caracter comercial sau de productie (magazine de prezentare, blocuri de birouri, hale de depozitare si de productie). In plus, din anul 2009, IOAN Co. si-a concentrat capacitatea de proiectare catre realizarea de centrale electrice solare cu panouri fotovoltaice de mare putere.

Parcurile fotovoltaice proiectate de IOAN Co. au puteri instalate intre 500 kW si 9,9 MW si sunt amplasate in Dobrogea si Muntenia. Pentru Moldova, IOAN Co. a elaborat proiectul pentru o centrala cu biogaz.

 

Prin profesionalism si o conduita corecta fata de clientii sai IOAN Co. s-a afirmat ca un partener serios, eficient si de nadejde pentru beneficiarii serviciilor sale. Mai multe despre IOAN Co. ca proiectant in constructii gasiti pe website-ul www.ioanco.ro

Apeland la competitivitate si adaptare la cerintele si conditiile pietei, IOAN Co. a dovedit flexibilitate si intelegere fata de nevoile clientilor sai reusind sa faca fata cu succes constrangerilor crizei economice.

 

Lucrarile pe care le poate realiza sunt proiecte de:

- arhitectura;

- structura de rezistenta pentru constructii;

- instalatii: electrice; termice; de apa si canalizare; de climatizare; pentru gaze; de telefonie; de avertizare si stingere incendiu in diferite faze de elaborare (PAC, PT, DDE);

- amenajari interioare si exterioare;

- urbanism (PUG, PUZ, PUD).

 

Totodata IOAN Co. se ocupa de:

- obtinerea certificatului de urbanism (CU), a avizelor prevazute de acesta si a autorizatiei de construire (AC);

- verificari ale proiectelor de catre verificatori tehnici de calitate, atestati MLPAT;

- expertize tehnice ale constructiilor existente.

 

Din momentul inceperii activitatii in acest domeniu firma a incheiat peste 600 de contracte de proiectare.

Contractele incheiate au vizat lucrari de urbanism (planuri urbanistice zonale si de detaliu), proiecte de case, vile, ateliere de productie, hale industriale, consolidari si extinderi de constructii, amenajari interioare (pentru care a obtinut avizele si aprobarile necesare, inclusiv autorizatiile de construire), studii, expertize si verificari tehnice.

Lucrarile s-au efectuat pentru clienti si locatii din municipiile Bucuresti, Ploiesti, Oltenita, Calarasi si din judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Teleorman, Tulcea, Constanta, Bacau, Bihor.

 

Ca raspuns la provocarile crizei economice, pentru a veni in intampinarea nevoii de proiecte de constructii rezidentiale la preturi accesibile chiar si in aceste conditii, firma IOAN Co. a pus in practica conceptul de proiecte refolosibile care permit o reducere a costurilor unui proiect cu cca. 60%. Pentru a fi cat mai aproape de cei atrasi de acest tip de proiecte a fost creat site-ul specializat www.proiectedecase-casa.ro in care sunt prezentate, intr-un webcatalog, proiectele de mica anvergura ale firmei (case, vile, pensiuni) care pot constitui puncte de interes pentru potentialii clienti.

 

Preocupati de ideea diversificarii serviciilor puse la dispozitie de IOAN Co., ca o solutie de atenuare a impactului diminuarii temporare a comenzilor in perioade economice mai dificile, dar tinand cont si de nevoia de asigurare a legalitatii utilizarii software-ului de proiectare de tip CAD la preturi rezonabile, IOAN Co. a introdus in sfera activitatilor sale si distributia de software dand consistenta sloganului "bun si ieftin".

 

Astazi IOAN Co. este distribuitor pentru software-ul ZWCAD© si GStarCAD©, alternative viabile, eficiente si ieftine la clasicul AutoCAD©, apreciat de clientii sai pentru seriozitate si preturile accesibile practicate.

Preocupati de nevoile clientilor sai, distribuie si KSOffice, o alternativa la Microsoft Office care consuma foarte putine resurse de calculator (are cca. 40 MB).

 

Intentiile IOAN Co. sunt de a-si extinde activitatea si a diversifica gama serviciilor oferite clientilor punand un accent deosebit pe obtinerea satisfactiei acestora. Prin profesionalism si seriozitate, echipa IOAN Co. isi propune sa devina partenerul Dvs. la standardele cele mai ridicate.

 

Argumentele principale sunt:

- Un excelent raport calitate-pret.

- Efort constant de a intelege si a indeplini intentiile clientului.

- Promptitudine.

 

Domenii de activitate:

- proiectare constructii;

- distributie software.