INTACT

INTACT

Rama reliefeaza arta

INTACT

Chichis 58-A, jud. Covasna


Relatii clienti:

INTACT

Firma noastra este o firma fondata in anul 1998 cu o activitate de baza care are menirea de a completa un gol existent pe piata serviciilor, in domeniul inramarilor profesionale. Acest gol s-a format treptat dupa 1989 datorita faptului că fostele unitati ale cooperativelor de consum s-au desfiintat treptat ori au pastrat nivelul acestor servicii la nivelul si cerintele anilor ’80.

 

Firma noastra s-a axat pe importul ramelor de tablou si al tehnologiei aferente pentru a oferi un serviciu de calitate la nivelul cerintelor europene. Noi va putem oferi o gama larga de rame de tablou (peste 500 modele) impreuna cu intreaga tehnologie si de materiale auxiliare cu care se poate oferi un serviciu de calitate.

 

Aria de distributie cuprinde intreg teritoriul tarii, avem clienti din Oradea la Constanta si din Suceava la Craiova.

 

Inramam orice lucrare: goblen, pictura, poster, fotografie, dar chiar si obiecte: tricouri, monede, antichitati.

 

Va oferim o gama larga de rame moderne, clasice, din lemn, plastic sau metal.

La inramare folosim materiale de calitate, geamuri de 2 mm de diferite tipuri: atireflexive, de muzeu sau chiar si plexiglas. Passepartouturile de diferite culori innobileaza lucrarea inramata.

 

Oferim logistica completa pentru inramare pe intreg teritoriul tarii:

- Preluare lucrari pentru inramat din orice locatie.

- Asistenta la selectarea ramei, a passepartoutului, precum si simulare pe calculator a lucrarii finale.

- Returnare lucrare inramata la beneficiar.

 

Se spune ca o rama potrivita reprezinta mai mult decat o imprejmuire a unei  lucrari. Ea trebuie sa imprime un stil aparte, un spirit, o personalitate intregii incaperi. Putine lucruri schimba atat de puternic imaginea unei incaperi fata de o lucrare bine inramata.

1 gamă de produse înscrisă