INSTAL IMPEX
INSTAL IMPEX
Str. Andrei Saguna, nr. 29, Arad, jud. Arad

Prezentarea furnizorului

Societatea comerciala SC INSTAL IMPEX SRL s-a infiintat in anul 1998 cu capital integral strain, ulterior devenind mixt. Obiectul principal de activitate il reprezinta comercializarea produselor utilizate pentru instalatii de apa, canal, gaze, incalzire, precum si accesorii ale acestora. Infiintarea societatii a avut la baza un obiectiv indraznet, acela de a vinde pe piata romanesca produse de inalta calitate, in concordanta cu cele mai noi tendinte. De fapt, acest obiectiv a fost o provocare uriasa pentru colectivul societatii noastre.


Gama de produse comercializate este intr-o continua schimbare si adaptare. Principalele criterii avute in vedere la alegerea produselor sunt: CALITATEA, NOUTATEA si RENUMELE PRODUCATORULUI.

SC INSTAL IMPEX SRL este o compania care a obtinut Certificatul de Autorizare ISO 9001:2008 al Sistemului de Management al Calitatii, in domeniul de activitate ''Importarea, distributia si asigurarea service-ului echipamentelor de incalzire si de racire si a partilor componente ale acestora. Importarea si distributia de obiecte sanitare si componente ale acestora''. Produsele pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele internationale din domeniu: ISO 9001 si ISO 9002, DIN, ISCIR, MLPAT etc. Datorita acestei politici, societatea s-a impus pe piata, iar clientii nostri stiu ca au garantia de a cumpara produse bune, fiabile, rezistente si in acelasi timp cele mai noi de pe piata.

Cu profesionalism, perseverenta si tenacitate s-a reusit obtinerea de rezultate conforme cu obiectivele stabilite, astfel incat in prezent societatea noastra este reprezentant in Romania pentru urmatoarele firme/marci cunoscute pe plan mondial:
MEFA - Germania - sisteme complete de elemente de sustinere si fixare pentru instalatii de apa, incalzire, ventilatie;
GEBO - Germania - fitinguri cu strangere prin compresiune pentru imbinari rapide, si pentru reparatii, coliere din inox pentru reparatii sau bransamente, tevi gofrate pentru apa si gaz, tevi preizolate din inox pentru sistemele solare;
GEBERIT - Elvetia- sisteme complete de articole pentru utilizari sanitare, sisteme complete de tevi si fitinguri pentru alimentari cu apa si canalizare, sisteme PLUVIA pentru colectarea si evacuarea apelor meteorice;
KLUDI - Germania - baterii sanitare si articole de robinetarie;
GROHE - Germania - baterii sanitare si rezervoare ingropate;
SCHELL - Germania - baterii sanitare cu temporizare si electronice;
NOVASERVIS - Cehia - accesorii de baie si baterii sanitare ;
LIV PLASTIKA - Slovenia- rezervoare WC semiinaltime, rezervoare ingropate, articole de sifonarie;
ABU PLAST - Germania - rezervoare WC semiinaltime
SAM HOLDING - Slovacia - rezervoare WC semiinaltime, articole de sifonarie;
FLEXITUB - Spania- racorduri flexibile pentru gaze si apa;
PLAMAFLEX - Slovenia - izolatii pentru instalatii sanitare;
COWAY - Corea - capace de WC cu functii si de bideu -( digitale).
HL Hutter & Lechner G.m.b.H.-Austria - fabrica o gama diversificata de produse sifoane, pentru utilizare in instalatii de canalizare.
IMP PUMPS - Slovenia, este producatorul de pompe si sisteme de pompare
UPONOR - Finlanda - Alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare cu sistemul uponor multistrat , sisteme de pardoseala, alimentare a.c.m., incalzire si racire cu tevi din PEX-a, sisteme de tevi preizolate ECOFLEX
ROLTECHNIK -SANIPRO - Cehia - Cabine de dus, cadite, vane, sisteme de hidro si sau aero masaj

GSI - CERAMICA - Italia -  obiecte sanitare

Delabie - Franta - baterii si accesorii sanitare speciale

FERRO - Polonia - Accesorii instalatii si sanitare

Franke - Austria  - Accesorii si obiecte sanitare din otel inoxidabil

Ideal Standard - Bulgaria - obiecte sanitare

Kan - Polonia - Accesorii instalatii, instalatii inox,pex,ppr, incalzire in pardoseala

Sanela - Cehia - Accesorii si obiecte sanitare din otel inoxidabil

TECE - Germania - Rigole de dus, sifoane de pardoseala, incalzire in pardoseala

Vogelundnoot - Austria - Calorifere otel

Promovarea si distribuirea acestor produse la nivel national, este asigurat de un compartiment de vanzari, in componenta caruia avem reprezentanti zonali, ce acopera intreaga tara. Acestia sunt persoane tinere, care au urmat cursuri de pregatire si specializare la firmele producatoare, astfel incat sa poata acorda consultanta de specialitate atunci cand prezinta produsele. Avem parteneri firme de distributie, firme de executie din domeniul constructiilor si/sau instalatiilor, dar si hypermarketuri (Bricostore, Mr.Bricolage)

Pentru cazanele BOSCH, SAUNIER DUVAL, PROTHERM, ATMOS, suntem deleari autorizati, pe zona noastra de activitate. Pentru a asigura clientilor nostri servicii complete, avem un compartiment de termotehnica, autorizat ISCIR. nr.TMPTC9/TIPC/1,2/288/18.12.2006, autorizatii de verificari tehnice PTA1, PTC9, care se ocupa atat de promovarea acestor produse pe piata, cat si de punerea in functiune si asigurarea service-ului la cazanele pe care le comercializam.
Participam anual la expozitii in domeniul instalatiilor sanitare, constructii si sisteme regenerabile

5 game de produse înscrise