Sediul principal: Cluj-Napoca/Cluj  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
COILPROFIL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
EXPO TEST CONSTRUCT
3 produse | 4 servicii
Showroom: Pantelimon
FINAL DISTRIBUTION
5 produse
Sediu principal: Baicoi
IKO Sales International NV
1 produs
Sediu principal: Ham
LEIER ROM
5 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
RHEINZINK
2 produse
Showroom: Brasov
ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis
2 produse
Sediu social: Brasov
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
TERAPLAST
8 produse
Sediu principal: Bistrita
ZAMBELLI METAL
2 produse
Sediu principal: Sfantu Gheorghe

Firma IMPRO® reprezinta pe teritoriul Romaniei interesele companiei BLACHPROFIL 2® - producator recunoscut in Europa de invelitori de otel pentru acoperisuri, fatade si solutii de sistem pentru constructii industriale. Politica asumata care presupune standarde ridicate de productie si in deservirea clientului, a facut ca marcile produselor BLACHPROFIL 2® - ALFA®, BETA®, OMEGA® si GAMMA® sa devina in mediul de specialitate sinonime cu notiunea de calitate si durabilitate. Firma IMPRO® realizeaza aceste scopuri in Romania orientandu-se catre client si avand o atitudine profesionala in ceea ce priveste realizarea comenzilor. Distribuitorii nostri sunt in contact direct cu reprezentantii comerciali calificati, fiind in permanenta dotati cu materiale publicitare si expozoare.

 

Distribuirea: produsele oferite de catre firma IMPRO® sunt repartajate printr-un sistem functional de distributie. Aceasta inseamna ca produsele pot fi rapid furnizate in orice loc de pe teritoriul Romaniei. Fiecare distribuitor se afla in grija permanenta a reprezentantilor comerciali din teritoriul aferent si a directorului pentru vanzari din centrala. Procesul de realizare a comenzilor se caracterizeaza prin sistematizari si un nivel ridicat de control in fiecare etapa a executiei. Produsele fabricate sunt corespunzator marcate si profesional ambalate, depozitate si pregatite pentru transport, acesta fiind asigurat cu mijloace proprii.

 

Investitii: oferta larga de tabla si profile de constructii ale firmei IMPRO® este orientata catre piata de constructie investitionala. Furnizam tabla trapezoidala, casete de otel, profile formate la rece. Efectuam vanzari sistematice pentru constructia halelor, asigurand elementele de constructie din otel cu materiale termoizolante si sisteme de fixare dedicate. Zidurile si peretii de protectie ridicati in acest fel sunt simpli si rapizi in montare si se caracterizeaza prin parametrii tehnici si de utilizare extrem de ridicati.

 

Dezvoltarea companiei se reflecta in largirea constanta a domeniului de activitate. In prezent, IMPRO® ofera produse prin reteaua de distributie si reprezentantele comerciale permanente de pe teritoriul Poloniei, Cehiei, Slovaciei, Ungariei si Romaniei. In mod dinamic se dezvolta, de asemenea, si exportul catre alte tari europene, precum si din afara Europei.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!