poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

IDEEAMAX CONSTRUCT

Misiunea IDEEAMAX CONSTRUCT inca de la lansarea pe piata a fost si este satisfacerea nevoilor clientilor la cel mai inalt nivel. Motto-ul "calitate la pretul corect" nu este doar un slogan ci un principiu conform caruia ne ghidam activitatea zi de zi. Avand ca obiect de activitate principal proiectarea, productia si montajul de ferestre si usi din pvc si aluminiu am incercat si noi credem ca am si reusit sa ne perfectionam continuu activitatea reusind sa oferim servicii complete pe piata.

 

Avand resurse umane cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, IDEEAMAX CONSTRUCT a reusit sa progresam, sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii tehnice astfel incat sa sa ofere un raport calitate - pret optim.

 

Departamentul vanzari, format din consilieri si experti pe probleme tehnice, este completat de personalul specializat in productie si montaj. IDEEAMAX CONSTRUCT a executat o gama diversificata de lucrari, astfel se poate mandri cu un portofoliu variat de lucrari executate.

 

Se pot executa atat lucrari mari de anvergura cat si cele de mai mici dimensiuni - de la blocuri sau hale industrial pana la apartamente sau alte lucrari specifice. Cu o atentie sporita in alegerea personalului, se urmareste cu rigurozitate toate etapele realizarii unui proiect.

 

"Fiecare lucrare se constituie intr-un motiv de multumire si de mandrie atat pentru noi cat si pentru clientul nostru."