poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

IDEAL STANDARD

Ideal Standard este o companie privata cu capital romanesc care si-a castigat o certa reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente si solutii de automatizari si climatizare printr-o constanta orientare spre client si calitate. Societatea noastra are ca obiectiv dezvoltarea de servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale, bazate pe tehnologii avansate.

 

Ideal Standard, importator, distribuitor autorizat si reprezentant a unor importanti producatori de echipamente, ofera in cadrul solutiilor propuse, echipamente de climatizare, ventilatie, incalzire si tratare aer. Toate echipamentele sunt insotite de avize si standarde de conformitate din tarile de origine, precum si de avize si standarde europene si internationale.

 

Dispunem de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor nostrii, firme specializate in instalari, produse si servicii de calitate, garantie, suport tehnic. In acest sens specialistii companiei vor pune un accent deosebit pe consultanta tehnica, pentru alegerea celei mai bune solutii tehnologice si pe ofertarea sistemelor sub forma de pachete in functie de natura si marimea obiectivului.