Sediu principal: Constanta  |  Statutul comercial: Distribuitor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
JULIEN EXPERT
50 produse
Sediu principal: Bucuresti
LIFE ART
6 produse | 1 serviciu

Ideal Standard este o companie privata cu capital romanesc care si-a castigat o certa reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente si solutii de automatizari si climatizare printr-o constanta orientare spre client si calitate. Societatea noastra are ca obiectiv dezvoltarea de servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale, bazate pe tehnologii avansate.

 

Ideal Standard, importator, distribuitor autorizat si reprezentant a unor importanti producatori de echipamente, ofera in cadrul solutiilor propuse, echipamente de climatizare, ventilatie, incalzire si tratare aer. Toate echipamentele sunt insotite de avize si standarde de conformitate din tarile de origine, precum si de avize si standarde europene si internationale.

 

Dispunem de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor nostrii, firme specializate in instalari, produse si servicii de calitate, garantie, suport tehnic. In acest sens specialistii companiei vor pune un accent deosebit pe consultanta tehnica, pentru alegerea celei mai bune solutii tehnologice si pe ofertarea sistemelor sub forma de pachete in functie de natura si marimea obiectivului.

Produse si servicii IDEAL STANDARD (3)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!