poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre IBF PAVIMENTE

Societatea IBF Pavimente a fost infiintata la inceputul anului 2009 prin participarea societatilor IBF Danemarca si Pavimente Srl. Aceasta isi propune ca obiectiv satisfacerea clientilor prin realizarea unei game largi de produse si servicii de inalta calitate.

 

Avantajele noastre

Experienta

- societatea IBF A/S produce elemente din beton de 50 de ani

- in prezent IBF A/S detine 28 de fabrici in Danemarca si in Polonia

- PAVIMENTE S.r.l. este prezenta pe piata pavelelor din anul 2001

 

Cele doua fabrici sunt situate in locatii diferite si anume:

- localitatea Marginea (jud.Suceava) care produce borduri si capace de rigola si

- fabrica din localitatea Solca (la aprox. 7 Km de loc. Marginea) produce o gama larga de pavaje

 

Calitate

- fabrica noastra este una dintre cele mai moderne fabrici de pavaje din Romania, dotata cu o tehnologie avansata de producere a pavelelor vibropresate.

- controlul avansat al calitatii in fabrica si teste lunare efectuate in laboratoarele de specialitate din Romania si din Danemarca.

- IBF Pavimente detine certificari conform standardelor internationale din punct de vedere al Calitatii - ISO 9001, al mediului - ISO 14001, al Securitatii si Sanatatii in Munca - OHSAS 18001. Deasemenea suntem certificati conform standardelor tehnice - SR EN 1338/2004 pentru pavele si - SR EN 1340/2004 pentru borduri.

 

Incepand din anul 2010, societatea noastra reprezinta producatorul german al cosurilor de fum marca HART KERAMIC, privind distributia acestuia si comercializarea lui. Va informez ca aceasta marca de cos de fum este in totalitatea produs in UE, (boltarii exteriori fiind produsi in Polonia, iar tubulatura ceramica si restul de accesorii au fost livrate din Germania catre IBF Polonia).

 

De asemenea dorim sa va aducem la cunostinta si alte produse comercializate de noi, cum ar fi tuburile de canalizare vibrate, rigole si capace de rigole; Elementele de camine au ca scop schimbarea si accelararea lucrarilor de canalizare executate clasic. Partea inferioara a caminelor este produsa industrial fata de cele clasice, executate monolit. O asemenea precizie nu se poate obtine la o executie clasica.

 

Inelele si elementele de racord (reductiile) sunt confectionate prin vibrare, spre deosebire de metodele clasice. In acest mod, materialul acestor elemente componente este etans, nu necesita alte lucrari de etansare sau de protectie. Cu aceste elemente calitatea executiei creste si se mareste foarte mult productivitatea, implicit timpul de executie. - pentru o prezentare detaliata al acestor produse si intrebari suplimentare cu placere va stau la dispozitie.

Documentații tehnice

     1 - 5 din 5 documentatii