poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

HYDROTEC

HYDROTEC Romania este o subsidiara a HYDROTEC TECHNOLOGIES GmbH & Co. KG incepand cu anul 2004.

HYDROTEC TECHNOLOGIES GmbH & Co. KG este prezenta cu mare succes in domeniul produselor de drenare/canalizare de peste 35 de ani. Datorita experientei si a echipei competente am dezvoltat si promovat firma si produsele noastre atat in interiorul cat si in afara granitelor europene. Un singur lucru a ramas neschimbat in acest proces: dorinta de a face lucrurile cat mai bine.

HYDROTEC este lider in producerea de materiale pentru captarea, drenarea apei pluviale si alimentari cu apa. In viitor vom ramane consecventi crezului nostru, si anume produse de inalta calitate la preturi corecte.

Conform politicii noastre "totul dintr-o singura sursa", oferim partenerilor nostri o gama completa de produse:
- capace pentru camine de canalizare si guri de scurgere,
- sisteme personalizate conform cerintelor clientilor nostri,
- rigole prefabricate din beton cu fibre de sticla,
- cutii de suprafata pentru furnizari de gaze si apa,
- protectii pentru pomi
- mobilier urban: banci si cosuri de gunoi.

Solicitarile comunitatii in ceea ce priveste costurile reduse pentru intretinere si protectie anti-vandalism si contra furturilor sunt considerate cea mai mare prioritate si rezultatele se regasesc in produsele oferite de HYDROTEC. Orice produs care nu se regaseste in gama de produse dar pentru care exista cerere poate fi dezvoltat impreuna cu clientii. Inscriptionari pot fi realizate pe produsele HYDROTEC conform specificatiei clientilor. Dorintele clientilo le transpunem in produsele noastre!

Produsele HYDROTEC sunt controlate si testate in conformitate cu standardele internatioanle in vigoare de catre laboratoare de testare cu recunoastere internationala. Conformitatea cu Normele Europene este asigurata de institute de testare certificate din Europa. In plus, urmare a monitorizarii, inspectiilor si testarilor realizate Institutul pentru Testarea Materialelor MPA din Bremen ne de dreptul sa folosim sigla sa pe toate produsele noastre ca un semn al calitatii produselor si conformitatii cu normele europene.

Vom fi onorati daca ve-ti lua in considerare produsele noatre pentru proiectele dumneavoastra, atat cele prezente cat si viitoare.

Documentații tehnice

    Prezentare firma
    Catalog, brosura
    1 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii