Sediu principal: Oradea/Bihor  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ELIS PAVAJE
11 produse
Sediu principal si fabrica: Petresti
GEBERIT
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
GIMANI&MUFLE
7 produse
Sediu principal: Campulung Muscel
HAUS
2 produse
Sediul principal: Sibiu
HYDRO BG
2 produse
Sediu principal: Ghioroc
INSTAL IMPEX
5 produse
Sediu principal: Arad
SW UMWELTTECHNIK ROMANIA
4 produse
Sediu principal: Vanatorii Mici; Sat Izvoru
SYMMETRICA
8 produse
Sediu principal: Suceava
HYDROTEC Romania este o subsidiara a HYDROTEC TECHNOLOGIES GmbH & Co. KG incepand cu anul 2004.

HYDROTEC TECHNOLOGIES GmbH & Co. KG este prezenta cu mare succes in domeniul produselor de drenare/canalizare de peste 35 de ani. Datorita experientei si a echipei competente am dezvoltat si promovat firma si produsele noastre atat in interiorul cat si in afara granitelor europene. Un singur lucru a ramas neschimbat in acest proces: dorinta de a face lucrurile cat mai bine.

HYDROTEC este lider in producerea de materiale pentru captarea, drenarea apei pluviale si alimentari cu apa. In viitor vom ramane consecventi crezului nostru, si anume produse de inalta calitate la preturi corecte.

Conform politicii noastre "totul dintr-o singura sursa", oferim partenerilor nostri o gama completa de produse:
- capace pentru camine de canalizare si guri de scurgere,
- sisteme personalizate conform cerintelor clientilor nostri,
- rigole prefabricate din beton cu fibre de sticla,
- cutii de suprafata pentru furnizari de gaze si apa,
- protectii pentru pomi
- mobilier urban: banci si cosuri de gunoi.

Solicitarile comunitatii in ceea ce priveste costurile reduse pentru intretinere si protectie anti-vandalism si contra furturilor sunt considerate cea mai mare prioritate si rezultatele se regasesc in produsele oferite de HYDROTEC. Orice produs care nu se regaseste in gama de produse dar pentru care exista cerere poate fi dezvoltat impreuna cu clientii. Inscriptionari pot fi realizate pe produsele HYDROTEC conform specificatiei clientilor. Dorintele clientilo le transpunem in produsele noastre!

Produsele HYDROTEC sunt controlate si testate in conformitate cu standardele internatioanle in vigoare de catre laboratoare de testare cu recunoastere internationala. Conformitatea cu Normele Europene este asigurata de institute de testare certificate din Europa. In plus, urmare a monitorizarii, inspectiilor si testarilor realizate Institutul pentru Testarea Materialelor MPA din Bremen ne de dreptul sa folosim sigla sa pe toate produsele noastre ca un semn al calitatii produselor si conformitatii cu normele europene.

Vom fi onorati daca ve-ti lua in considerare produsele noatre pentru proiectele dumneavoastra, atat cele prezente cat si viitoare.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!