Sediu - Tarcau Forest SRL: Piatra Neamt/Neamt  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
Gaviota Simbac Eastern Europe
4 produse
Sediu principal: Bucuresti

Inovatia, eficienta si atentia acordata calitatii produselor sunt caile prin care firma infiintata in 1994 in Piatra Neamt , intr-o zona cu o bogata traditie in prelucrarea lemnului lupta cu presiunea creata de producatorii de tamplarie din PVC, aluminiu si lemn.

 

In cei 17 ani de activitate s-a urmarit atingerea urmatoarelor obiective:


- Crearea unui sistem independent si integrat de productie.

 

- Perfectionarea tehnologica prin reinvestirea integrala a profitului. Intregul profit al firmei a fost redistribuit spre investitii, scopul principal fiind sa ne perfectionam tehnologic si operational la cele mai inalte standarde posibile cu resursele disponibile.

 

- Promovarea marcii Holz Meister pe plan national si international prin productia de tamplarie din lemn stratificat si gradini de iarna de inalta calitate care sa indeplineasca cerintele unor clienti care doresc calitate si profesionalism.

Produse HOLZ MEISTER (1)
Gradini de iarna Holz Meister Wintergarten sunt gradini de iarna produse in Romania pe o structura realizata din grinzi lamelare din molid. La exterior pot fi placate cu aluminiu, sistem Gutmann Lara produs in Germania. Sistemul lemn-aluminiu combina avantajele celor doua materiale: estetica, caldura, rezistenta statica si calitatea arhitectonica a lemnului cu rezistenta la intemperii a aluminiului. Domenii de utilizare: sala de mese, living, camera pentru jocuri, home office, camera de fitness, restaurant, sala de asteptare, etc.
Gradini de iarna
Marca:
HOLZ MEISTER
  

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!