poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

HILVE

Firma Hilve a inceput in anul 2004 comercializarea de paneluri decorative din PVC sub denumirea de Spectus. Toate panelurile erau aduse din Anglia. In anul 2012 am inceput comercializarea de usi de exterior tip compozit produse tot in Anglia. In prezent Hilve comercializeaza usi compozit, paneluri decorative din PVC si paneluri HPL. Toate produsele noastre sunt fabricate in Anglia beneficiind de o garantie a calitatii. Nu vindem produse ieftine, niciodata n-am facut-o. Calitatea reprezinta un element de baza a politicii noastre comerciale.

 

Usile compozit sunt un exemplu de produs de calitate exceptionala comercializat la un pret corect.

 

Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate. Angajatii Hilve au inteles de multa vreme ca clientii din Romania sunt exigenti si atunci se comporta conform cerintelor. Termenele de livrare sunt respectate intocmai iar toti furnizorii nostri sunt alesi cu mare grija. Materialele din care sunt fabricate usile sau panelurile comercializate de Hilve sunt testate la conditiile de temperatura din tara noastra in laboratoarele colegilor din Anglia. Fiecare usa in parte este verificata pentru a intruni toate conditiile si specificatiile cerute de client.

 

Suntem unicii din tara ce comercializam usa de tip compozit. La fel am fost si anul 2004 cu panelurile. Ducem munca de pionierat, ceea ce ne place.