poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

HELOPAL ROMANIA

S.C. HELOPAL ROMANIA S.R.L. este reprezentantul in Romania al grupului austriac de firme LOTTMANN: LOTTMANN FENSTERBANKE si LOTTMAN SANITAR. Daca LOTTMANN FENSTERBANKE a revolutionat domeniul glafurilor de fereastra LOTTMAN SANITAR propune solutii inovative de mobilare a bailor cu lavoare turnate dupa dimensiunile fiecarei incaperi.

Desi cele doua firme par a oferi produse total diferite, ele au totusi un pol comun. Acesta este marmura compozita HELOPAL. HELOPAL-ul este un produs cu totul special, este rezultatul unei experiente de peste 35 de ani in tehnologia polimerilor. Calitatile deosebite ale acestui material au permis, pe de-o parte, utilizarea lui ca si glaf, iar pe de alta parte, confectionarea unor lavoare deosebite, atat prin design, cat si prin dimensiuni.

S.C. HELOPAL ROMANIA S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 1996, unicul obiect de activitate fiind constituit de comercializarea glafurilor de fereastra. In toti acesti ani firma a fost intr-un continuu proces de dezvoltare a retelei de distributie, pe de-o parte si de perfectionare a serviciilor oferite, pe de alta parte. Astfel, prin cele mai mult de 400 de puncte de vanzare la nivel national (HELOPAL ROMANIA este furnizor de glafuri la aproape toate retelele de magazine de tip DO IT YOURSELF: DEDEMAN, HORNBACH, PRAKTIKER, BRICOSTORE, BAUMAX, etc) firma a reusit sa faciliteze accesul tuturor romanilor la produsele sale, garantand totodata un termen de livrare mai mic de 8 zile pentru toate glafurile sale aflate in stoc, asta in conditiile in care fiecare articol este croit individual dupa dimensiunile particulare ale fiecarei comenzi.

Incepand cu anul 2008 S.C. HELOPAL ROMANIA S.R.L. a inceput si promovarea pe piata autohtona a lavoarelor din marmura compozita HELOPAL. Principalele proiecte unde au fost furnizate aceste lavoare au fost: "VICTORIA PARK" din Brasov si "PROIECTUL METRO & REAL POLICOLOR" din Bucuresti. Practic fiecare din cele peste 100 de grupuri sanitare din cele doua proiecte au fost dotate cu lavoare duble, monobloc, avand lungimile cuprinse intre 1600 mm si 2500 mm.
Desi dimensiunile acestor lavoare pot parea impresionante, ele sunt departe de recordul personal absolut din punct de vedere al lungimii unui lavoar monobloc, realizat de firma LOTTMAN SANITAR in cadrul imobilului "POWER TOWER der ENERGIE AG" din Linz. Aici a fost livrat un lavoar cu lungimea de cca 11 m. Acest fapt poate spune multe despre know how-ul de care dispun partenerii nostii austrieci. Dealtfel acest lucru este confirmat si de portofoliul de clienti care se bucura de lavoarele HELOPAL. Printre ei se numara hoteluri si lanturi hoteliere renumite, de pe tot cuprinsul Europei: Roma, Florenta, Milano, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Amsterdam, Paris, Stockholm, Lucerna, Zurich, Viena, Salzburg, Kitzbuhel, Innsbruck, etc.