HELIOTHERM ROMANIA

HELIOTHERM ROMANIA

B-dul. Lucian Blaga, nr. 43, Satu Mare, jud. Satu Mare


Relatii clienti:

Despre HELIOTHERM ROMANIA

Heliotherm! Pionierul în tehnologiile pompelor de căldură

În prezent, întreaga lume caută să se debaraseze de combustibilii fosili în favoarea energiei curate și eficiente. Companiile inovatoare accelerează acest proces prin alternativele reale de înaltă sofisticare tehnologică pe care le oferă, în beneficiul mediului înconjurător și al generațiilor viitoare, care se vor baza tot mai mult pe resurse regenerabile. Un aspect important este încălzirea.

 

Spiritul de echipă înseamnă un obiectiv comun!

Chiar dacă pompele de căldură Heliotherm par să aparțină viitorului, acestea sunt deja prezente de mult timp pe piață. Peste 35.000 de pompe de căldură Heliotherm sunt deja instalate peste tot în Europa. Eficiența, caracterul economic și fiabilitatea acestora se datorează utilizării unor tehnologii inovatoare de ultimă generație. Și, bineînțeles, profesionalismului celor 85 de angajați.

 

Heliotherm este un lider tehnologic în Europa

Numeroasele brevete și premii internaționale sunt dovada poziției noastre de lider în domeniul pompelor de căldură. Însă, noi considerăm că cea mai importantă și mai înaltă distincție este satisfacția clientului. Alături de noi în această călătorie spre un viitor mai bun se află peste 180 de parteneri de distribuție. Iată propunerea noastră pentru toți cei care doresc să se protejeze de viitorul imprevizibil al combustibililor fosili: Alegeți independența! - Alegeți o pompă de căldură Heliotherm.

 

 

 

Documentații tehnice

    Prezentare pompe de caldura HELIOTHERM
    Catalog, brosura
    12 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    3 game de produse înscrise