HANBUD

HANBUD

Str. Brańska nr. 153, Bielsk Podlaski


Relatii clienti:

HANBUD

De la înființarea sa, compania HANBUD a ajutat la construirea viselor despre propria casă.

 

Inițial, ca distribuitor de materiale de construcție, iar de 14 ani ca producător de foi modulare de țiglă metalică pentru acoperișuri, țigla metalică Vena și Malta și foi de tablă trapezoidale T3, T7, T8, T18 N, T18 E, T35, T55. De atunci, îmbogățindu-ne succesiv gama de produse și introducând noi linii tehnologice pentru producerea de țigla metalică, panouri de acoperiș prefălțuite și foi de tablă trapezoidale, am devenit un producător de frunte în domeniul produselor din oțel în regiunea Podlasie.

 

În prezent, oferta noastră include garduri industriale și pentru proprietăți individuale, profiluri structurale și profiluri pentru montaj uscat. Produsele companiei noastre includ, de asemenea, șipcile metalice de gard (Standard, Emka, Estetic, Sigma, Astra și Vigo) ca o alternativă la șipcele de gard tradiționale din lemn, și gardurile moderne tip jaluzele. Experiența în continuă creștere ne permite să oferim inovații, cum ar fi produsele noastre de la linia Revolution, foi trapezoidale T14R și T35R.


De asemenea, realizăm propriile noastre obiective comerciale și private datorită angajamentului tuturor angajaților și încrederii de care ne bucurăm din partea clienților noștri. Cel mai mult ne încântă faptul că compania se dezvoltă și oferă locuri de muncă unui număr tot mai mare de oameni. Eforturile noastre se reflectă în repurtarea victoriei la categoria Promovare a Anului „O Sută de Întreprinderi de Aur” și primirea Diamantului Forbes.

 


4 game de produse înscrise