HAFELE ROMANIA
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre HAFELE ROMANIA

“Am pornit la drum de mai bine de 90 de ani cu dorinta de a gasi cele mai bune solutii pentru clienti nostri, iar in prezent suntem un nume de incredere la nivel international in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier sau proiecte arhitecturale, si al sistemelor electronice de control al accesului. Suntem recunoscuti pentru expertiza in industrie si calitatea premium a produselor si serviciilor, cu care reusim sa imbinam creativ si flexibil feroneria in mobilierul si proiectele tale arhitecturale.

Suntem un partener de incredere pentru producatorii de mobila, dealerii specializati, arhitectii si dezvoltatorii imobiliari, iar acest lucru se datoreaza gamei largi de produse, peste 50.000 de repere specializate, de la manere, balamale pana la solutii de stocare, sisteme de glisare si de iluminat, toate disponibile la comanda cu o livrare imediata.

Inca suntem o afacere de familie, detinuta si administrata de membrii de familiei care au grija cu adevarat de produsele si serviciile pe care le oferim. Va puteti baza pe angajamentul nostru ridicat la cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate, ce au la baza traditia ingineriei germane in care, atentia pentru detalii si relatia cu clientul au devenit un stil de viata.”

 

Prezentarea companiei

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania, una dintre cele mai importante companii internationale din industria accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si sistemelor electronice de control al accesului.

Häfele Romania a fost infiintata in octombrie 2009, avand sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti. Ambele locatii gazduiesc, pe langa birouri, showroom-uri in care sunt expuse, intr-un design modern, gamele de produse oferite. Printre clientii nostri se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobila, revanzatorii de feronerie si accesorii pentru mobila, designeri si arhitecti, etc.

 

Produse 

Datorita tehnologiei inovatoare, Häfele pune la dispozitie o gama larga de produse in domeniul sistemelor de conectare. Cu peste 35.000 de articole de feronerie, acesorii, sisteme electronice de acces si inchidere centralizata, solutiile dezvoltate si fabricate in productie proprie confera mobilei si amenajarilor interioare o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna

hafele_165712fabrica_hafele_165682