Sediu principal: Auburn Hills, Statele Unite ale Americii  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
LUCANIK
11 produse
Sediu principal: Bucuresti
SIBELIUS
3 produse
Sediu principal: Suceava
Fondata in 1932, una din cele mai importante evolutii in istoria Guardian a aparut in 1970 cand s-a inceput fabricarea de sticla plana folosind procedeul de turnare numit-float.
Dezvoltarile firmei orientate spre calitate, siguranta, versatilitate s-au reflectat cu impact in schimbarile si adaptarile pietei de sticla la nivel mondial. In 1997, Guardian Industries Corporation a lansat una dintre cele mai complete game de sticla structurala: SunGuard - sticla cu control solar. Acest lucru a confirmat statutul sau de producator de frunte si dezvoltator de sticla pentru industria de constructii din intreaga lume.

Zeci de ani de experienta inseamna ca Guardian ofera calitate inalta, produse moderne sustinute de suport tehnic oferit de specialisti cu inalta calificare. Cu sediul central in Auburn Hills, Michigan, SUA, compania are in jur de 19,000 angajati in peste 20 de tari. In Europa prima fabrica a fost infiintata in Luxemburg in 1981, in timp ce operatiiunile curente includ noua locatii pe intregul continent.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!