poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GREEN FUTURE

Green Future Group este singurul expert in arta somnului confortabil de care are nevoie oricine recunoaste adevaratele beneficii pentru sanatate si pentru viata de zi cu zi, pe care le ofera odihna placuta si somnul de calitate.

 

Green Future Group este un brand in plina dezvoltare, sub care cinci producatori romani au hotarat sa impuna cele mai inalte standarde de confort si de calitate pe piata produselor destinate somnului. Softex, Super Ball, Alcam International, Super Ball International si Pal Group sunt cele cinci companii care si-au unit capacitatile pentru a oferi produse inovatoare, cu valoare adaugata ridicata, care sa asigure dezvoltarea corecta pe termen lung a brandului Green Future Group.

Experienta la puterea a cincea si o viziune comuna, strabatuta de aceleasi valori: respect, integritate, creativitate, excelenta. Acestea sunt elementele din care s-a nascut acest brand.

 

Acum, se poate afirma cu incredere ca Green Future Group este si va fi un succes pe termen mediu si lung. Afirmatia este sustinuta de rezultatele obtinute in acest an prin concretizarea unor contracte de colaborare cu piete externe precum: Islanda, Olanda, Suedia, Coreea de Sud, Japonia, Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova si Suedia.

 

Noutate, traditie si valori romanesti, calitate superioara si un grad mare de inovare. Iata atuurile care au facut din Green Future Group unul dintre cei mai importanti producatori de produse premium pentru somn din Romania. Articolele sunt fabricate atat sub brandul propriu, cat si sub brandurile partenerilor, din materiale fine si variate, cum ar fi bumbacul, puful de gasca, bambus, lana si inlocuitorii sintetici ai acestora, toate avand importante certificari de calitate, ecologice si antialergice.

Birourile Green Future Group sunt situate in Bucuresti, iar facilitatile in Timisoara si Urziceni, cu o suprafata de peste 8000 mp destinata productiei. Aici, un numar de 300 de angajati asigura directa supraveghere si monitorizare a calitatii liniei complete de produse premium destinate somnului: saltele, perne, pilote, protectii de saltea, lenjerii etc.

 

Obiectivul Green Future este dezvoltarea continua a brandului, prin realizarea unor produse de calitate superioara, competitive pe pietele externe, atat in Europa, cat si in Orientul Mijlociu si SUA. Experienta acumulata, exigenta autoimpusa, deschiderea catre nou, precum si transparenta si atentia deosebita acordata dorintelor si sesizarilor clientilor, sunt tot atatea avantaje competitive care ofera garantia faptului ca drumul ales este cel al succesului, atat pentru Green Future Group, cat si pentru parteneri si pentru clienti.