poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre GRANITUL

GRANITUL S.A. - intreprindere cu traditie si renume in productia de agregate de balastiera si prefabricate diverse din beton simplu si armat, a pornit de la o mica fabrica de caramida in perioada interbelica.
Nationalizata in 1947, fabrica a crescut, a adaugat noi produse in portofoliu, devenind in anii 80, unul dintre cei mai mari producatori de prefabricate din beton din Romania.

Din 1990, GRANITUL S.A. functioneaza ca societate comerciala pe actiuni. Actuala companie, intre timp privatizata, cu investitori de prestigiu, adauga experientei de peste 50 ani, metode si tehnologii moderne. Fiecare an din acest lung traseu parcurs de GRANITUL S.A. reprezinta munca intensa, perseverenta echipei manageriale si personaluli societatii, reflectata de preocuparea permanenta de a oferi produse si servicii de calitate, in deplina concordanta cu solicitatrile clientilor, precum si a normelor europene in vigoare.

Nume bine cunoscut in industria materialelor de constuctii, GRANITUL S.A. a castigat de-a lungul celor peste 50 ani de activitate, increderea clientilor, prin calitatea produselor, prin seriozitate, flexibilitate si dinamism. Intr-un sondaj recent, clientii nostri, si-au exprimat aprecierile cu privire la marca "GRANITUL", printr-un singur cuvant: "incredere". Incredere in calitatea produselor noastre, in serviciile pe care le furnizam, in valoarea pe care o oferim, precum si in nivelul inalt de etica insuflat afacerii. Fie ca este vorba de agregate naturale, de tuburi din beton pentru canalizare, de prefabricate diverse din beton sau de garaje auto, atat timp cat un produs poarta marca GRANITUL, puteti avea incredere in faptul ca acesta intruneste atat standardele de profil, cat si propriile standarde de performanta, extrem de riguroase.
GRANITUL S.A. este o institutie in care calitatea promoveaza valoarea si certitudinea lucrului bine facut.