poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GLAMOUR FLOORS

Prin intermediul solutiilor cromatice si de design pe care le propune in sfera profesionala, Glamour Floors raspunde celor mai futuriste si nonconformiste cereri pentru acoperitori de pardoseala si pereti ce au ca destinatie zonele de trafic extrem si intens. Mocheta, Parchet, Tapet, toate pentru dumneavoastra!

 

Glamour Floors propune un sistem rational conceput pentru a oferi siguranta, soliditate, functionalitate si aspect estetic spatiilor cu destinatie publica sau comerciala. In completare cu alte tipuri de finisaje, spatiile respective pot beneficia de un design multifunctional si flexibil.

 

In domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti va putem oferi cu profesionalism furnizarea de solutii la cheie pentru birouri, spatii comerciale si restaurante. Glamour Floors prezinta cea mai buna oferta pentru Mocheta, Pardoseli PVC, Parchet, Tapet, Bariere de praf, Pardoseala suprainaltata, Pardoseli sportive.

 

Glamour Floors ofera solutii profesionale complete in domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti, pentru cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, spitale, scoli si alte spatii cu trafic intens.

 

Glamour Floors dispune de echipe de specialisti in montajul pardoselilor si tapetelor, oferind astfel un pachet complet de produse si servicii profesionale.

 

Servicii oferite pentru pardoseli:

 - Servicii de consultanta in alegerea tipurilor de pardoseala, in functie de spatiul de aplicare;

- Servici de pregatire a stratului suport pentru montajul pardoselilor;

- Servicii profesionale de montaj cu echipe specializate;

- Servicii de curatare si intretinere periodica a pardoselilor;

 

Servicii oferite pentru tapet:

 - Consultanta in alegerea tipurilor de tapet, in functie de spatiul de aplicare;

- Pregatirea peretilor pentru montajul de tapet;

- Servicii profesionale de montaj tapet cu echipe specializate.