poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GIROM INTERNATIONAL

In cei peste 20 ani de economie de piata pe care i-am parcurs pana in prezent, am avut ocazia sa asistam la evolutia multor societati comerciale. una dintre aceste societati este si firma noastra care a avut o evolutie normala, sanatoasa, crescand de la an la an, atat cat ne-a permis economia noastra de piata in perioada de tranzitie pe care o parcurgem, ajungand intr-un timp relativ scurt un lider printre furnizorii de placi ceramice.

 

Societatea comerciala GIROM INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 2000, dobandind experienta de la GIROM COM IMPEX, care activeaza in domeniul materialelor de constructii si amenajari interioare inca din anul 1995.

 

Refugiul nostru citadin este, sau ar trebui sa fie, mediul ambiant oferit de spatiile in care locuim. Ele, cel putin in conceptia moderna de habitat, sunt cele care au menirea sa ne deconecteze de la tumultul trepidant al locului de munca sau de traseele pe care circulam, unde ritmul si aglomeratia sunt stresante pentru fiecare dintre noi. Iata de ce acasa trebuie sa ne simtim cel mai bine. Pentru o asemenea dorinta sunt necesare mai multe lucruri: casa ca atare, imaginatia, oferta pietei, conceptia arhitecturala si nu in ultimul rand banii.

 

Ne-am propus de la bun inceput si am reusit cu succes de-a lungul acestor ani sa aducem pe piata romaneasca produse de la cele mai renumite firme producatoare de gresie si faianta din Europa si chiar din lume: Marazzi, Fiandre, Bisazza, Fap Ceramiche, Stroher, Energie Ker, Tosco Ker, SIRI, Mapei.

Toate sunt nume cu deosebita rezonanta pe plan international.