poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GEZE Romania SRL

GEZE a fost fondata in 1863 ca una din primele firme de feronerie pentru constructii. Inca de la inceput, compania s-a remarcat prin multitudinea de idei creative si ambitia de a dezvolta noi produse. Inceputa ca o afacere de familie, compania a devenit unul dintre liderii mondiali in producerea de sisteme inovative pentru actionarea usilor si ferestrelor. Realizarea viziunilor si punerea in practica a ideilor reprezinta punctul central al filozofiei companiei.


GEZE
urmareste atingerea acestui tel prin imbunatatirea continua a produselor si dezvoltarea de noi solutii pentru actionarea usilor si ferestrelor. Intotdeauna atractive, functionale si economice, solutiile GEZE vin in intampinarea necesitatilor incercand sa ofere cea mai buna alternativa.
GEZE combina designul elegant cu inalta functionalitate si uneste pretentiile arhitectonice cu eficienta si increderea, lucrand cu filosofia si dorinta de optimizare continua, oferindu-le clientiilor doar cele mai bune produse si cele mai bune servicii.

 

Tehnologia GEZE indeplineste standardele actuale din punct de vedere al functionalitatii si designului. Flexibilitatea sistemelor permite solutii individuale pentru toti clientii. GEZE, pionier in domeniu, investeste in cercetare, dezvoltare si noi tehnologii, fiind o firma cunoscuta pentru produsele sale de inalta calitate fara compromisuri, certificate DIN ISO 9001.

 

GEZE este astazi unul din cei mai importanti producatori in sisteme de actionare pentru usi si ferestre, sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu, precum si sisteme de siguranta. Firma este specializata si in sisteme pentru constructii din sticla, in special sistemul de sticla fara rama IGG care poate fi combinat cu sistemele pentru usi manuale sau automate.

 

GEZE dispune la nivel international de o retea extinsa de distribuitori. Cu un portofoliu bogat de produse, impreuna cu experienta indelungata si suport tehnic bine pus la punct, GEZE este partenerul ideal pentru orice proiect in constructii.

Documentații tehnice

  Domenii de aplicabilitate a produselor GEZE
  Catalog, brosura
  1 p | RO - EN
  Catalog general de produse 2012
  Catalog, brosura
  68 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii