poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GERLINGER GmbH & CoKG

Firma Gerlinger GmbH & Co.KG fabrica si furnizeaza din 1961 benzi adezive speciale pentru toate domeniile industiale si de constructii.
Datorita experientei vaste si a cererilor de aplicatii diversificate, precum si datorita cercetarii si dezvoltarii continue si de succes, a reusit sa creeze benzi adezive speciale, a caror calitate este garantata prin utilizarea unor tehnologii de fabricatie de ultima generatie, cat si printr-o cunoastere aprofundata, de la materia prima pana la produsul finit.
Toate benzile adezive Gerband® corespund normelor de asigurare a calitatii DIN ISO 9001/2000 si totodata sunt in permanenta supuse unor controale, efectuate de catre renumite institutii abilitate.

Nivelul inalt de calitate este baza unei lipiri sigure.
Benzile adezive si materialele de etanseizare Gerband® sunt produse in Germania. Pentru fabricarea acestora, se folosesc materii prime ce nu dauneaza mediului inconjurator, in mare parte acestea sunt pe baza de acrilat si cauciuc butilic, fara solventi, clor, metale grele, formaldehide si alte substante toxice. Benzile adezive sunt rezistente la intemperii, hidroizolante si au o rezistenta optima la imbatranire.

Banda adeziva Gerband®, produs de calitate cu garantie - pentru o lipire sanatoasa, sigura si care nu dauneaza mediului inconjurator.
Din categoria benzilor de izolare si etanseizare, va putem oferi solutii optime, care vor fi de fiecare data in concordanta cu cererile Dumneavoastra. Echipa tehnica examineaza si situatiile cele mai dificile, executand numeroase testari de aplicare si studii de rezistenta cu materialele beneficiarului.

Prin utilizarea benzilor auto-adezive Gerband® alegeti un sistem de lipire dezvoltat si fiabil, care timp de 5 decenii este apreciat pe piata si care va ofera maximul de eficienta si siguranta.