poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL

GEOSOL ENERGY RESEARCH are 10 ani de experienta in domeniul geotermiei si detine know-how-ul si tehnologia pentru executia, testarea, analiza, interpretarea datelor si dimensionarea corecta a schimbatorului de caldura cu pamantul.

Deoarece circuitul colector se monteaza ingropat in pamant si dupa montare nu se mai poate interveni la o mare parte din componente in special la sondele verticale, folosim doar materiale de cea mai buna calitate achizitionate de la producatori cu traditie in domeniu.

O analiza atenta a geologiei si hidrogeologiei ne permite sa obtinem date corecte si reale referitoare la caracteristicile solului cu ajutorul carora putem sa determinam cat mai precis capacitatea de extractie a sondei geotermice si sa dimensionam corect schimbatorul de caldura cu pamantul.

Deoarece circuitul colector este deosebit de important pentru functionarea eficienta a pompelor de caldura sol-apa, urmarim cu foarte mare atentie fiecare detaliu, astfel incat fiecare lucrare pe care o facem sa va ofere siguranta, calitate, fiabilitate, eficienta si durata mare de exploatare.

Avem in dotare echipamente de foraj de ultima generatie complet echipate si accesorizate care, in functie de metoda de foraj utilizata ne permit sa executam foraje pentru pompe de caldura in toate zonele tarii de la zonele de campie pana la zonele muntoase si in toate tipurile de sol indiferent de geologie, inclusiv in argila, nisip, pietris, bolovanis, calcar, bazalt, granit, etc.