poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GENAROM

De peste 10 ani  GENAROM s.r.l. reprezinta in Romania grupul BLACK RED WHITE, numarul 1 in industria mobilei din Polonia.

Bazata pe parteneriatul traditional cu producatorul de mobila polonez, activitatea societatii GENAROM s.r.l. s-a concentrat  pe mai multe directii:

 

-  Import si distributie nationala pentru mobila Black Red White.

In acest context a fost dezvoltat  in judetul Valcea comuna Ionesti, un depozit logistic care coordoneaza activitatea de import si distribuitie catre clienti. Totodata in aceasta locatie s-a amenjat si un showroom de circa 1500 mp, unde sunt expuse produsele comercializate. Un alt showroom propriu cu produse Black Red White este deschis in Slatina, str. Cireasov, nr. 31, telefon / fax 0249.432004.

 

Import si distributie PAL melaminat, blaturi de bucatarie si parchet laminat KRONOSPAN

GENAROM s.r.l. este importator direct  si distribuitor pentru PAL melaminat, blaturi de bucatarie si parchet produse de grupul KRONOSPAN.

Intreaga gama a produsele comercializate poate fi accesata pe site-ul www.parchetpalkronospan.ro

 

Productie mobilier de bucatarie

Printr-o investitie consistenta in utilaje,  la inceputul anului 2012 s-a demarat activitatea de productie mobilier. GENAROM s.r.l. foloseste in activitatea de productie subansamble si fronturi produse de Black Red White, rezultand produse de o inalta calitate si de o estetica deosebita.

Produsele realizate pot fi accesate pe www.bucatariecomanda.ro 

In aditional la mobila de bucatarie produsa, putem oferi si o larga gama de electrocasnice incorporabile de marca, oferta noastra fiind postata pe www.electrocasnice1.ro


Comert on line cu mobila Black Red White

GENAROM este consultantul tau, iti cunoaste asteptarile si se pliaza ideilor tale privind mobila dorita.  Multitudinea de stiluri de mobilier ( fiecare continand  zeci de module de dimensiuni si functionalitati diferite ), ofera posibilitatea realizarii celor mai practice conceptii de ambientare a spatiilor. In permanenta alaturi de clientii sai, firma asigura asistenta pentru realizarea amenajarilor interioare, oferind totodata solutii pentru transportul si montajul mobilei.

 

Prin intermediul  www.magazinmobilabrw.ro  s-a intentionat organizarea unui magazin de mobilier deschis 24 / 24, actualizat  in permanenta cu ultimele serii de mobilier produse de Black Red White, precum si cu preturile aferente modulelor de mobila de interes pentru clienti.

 

Serviciul de Relatii cu Clientii ofera informatii complete si permanent actualizate , de luni pana vineri in intervalul 8.00 - 17.00 , la telefoanele 0250.747171; 0250.747272 sau pe genaromoffice@yahoo.com