poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

GECAD NET

Membru al Grupului Gecad, GECAD NET este unul dintre principalii integratori de solutii IT din Romania. GECAD NET, Autodesk Gold Partner, ofera consultanta si suportul de care au nevoie in alegerea solutiei CAD potrivite, inginerilor si proiectantilor din orice domeniu :

          - proiectare generala

          - infrastructura, GIS

          - constructii

          - mecanica

          - arhitectura

          - data management.

 

Consideram echipa Gecad Net ca unul dintre cele mai valoroase active ale companiei. Ne plac provocarile si avem experienta si resursele necesare pentru a le rezolva. Membrii echipei sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari. Specialistii nostri CAD va pot oferi informatii de cea mai buna calitate si suport direct pentru dificultatile pe care le-ati putea intalni in proiectele dvs.

 

Mai mult, in calitate de Centru de Instruire Autorizat Autodesk (Autodesk ATC), GECAD NET ofera instruire si cursuri de specializare pentru a adauga valoare investitiilor dumneavoastra in achizitiile de software.

 

GECAD NET are in prezent peste 1200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone Romania.