Gabriela Seres
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Gabriela Seres

S-a înfiinţat în anul 1992 ca firma de producţie pentru sticlărie de laborator si decorativă, utilizând tehnologia de suflare la arzător a tuburilor din sticlă borosilicat (definită de standardul ISO 3585). Produsele oferite de societate sunt de un înalt nivel tehnic si calitativ. La ora actuala se produc peste 1500 de sortimente de sticlărie de laborator, care îşi găsesc utilizare într-o multitudine de domenii: cercetare, învățământ, industrie, agricultura, sănătate etc.

 

Brandul nostru deține certificatele de calitate ISO 9001 si OHSAS 18001, reînnoite la zi.

 

Peste 1500 de sortimente de sticlărie de laborator si alte sute de sortimente de sticlărie decorativă.

 

Putem produce sticlărie de laborator sau decorativă conform specificațiilor dvs. Custom.

 

Sticlărie de laborator

Compania noastră produce sticlărie de laborator din tuburi borosilicat importate din Germania (SCHOTT) sau Cehia (KAVALIERGLASS). Experiența sticlarilor noștri depășește cei 25 ani ai companiei, deoarece aceștia lucrează în acest domeniu de peste 35 de ani. Experiența companiei în producția de sticlărie de laborator de complexitate medie și mare este cea mai mare din România, lucru pus la dispoziția companiilor autohtone și externe. Experiența noastră și calitatea lucrărilor ne-au permis să lucrăm cu cele mai importante firme europene de aparatură specială de laborator și de sticlărie custom din țări ca: Germania, Italia, Franta, Suedia și Austria.

 

Sticlărie decorativă

Adrian Sistem Glassware a produs încă de la începuturi și sticlărie decorativă și funcțională folosind aceeași tehnologie de suflare a tuburilor borosilicat. Această ramură a producției necesită un talent și un simț artistic deosebit, pe care sticlarii noștri le dețin, alături de precizia dezvoltată lucrând sticlăria de laborator.

Talentul, fantezia și recunoașterea internațională a designurilor fabuloase din sticlă borosilicat lucrată manual a născut brandul internațional Gabriela Seres. Desigur, Gabriela Seres produce și sticlărie decorativă la comandă conform specificațiilor și desenelor de execuție ale clienților.