Sediul principal: Piatra Neamt/Neamt  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
GRIRO
7 produse
Sediu principal: Bucuresti
LICHTGITTER RO
2 produse
Sediu principal: Oradea
MEA Metal Applications SRL
3 produse
Sediu principal: Dej
STANTOBANAT PRODUCTIE
3 produse
Sediu principal: Timisoara

Suntem un producator de gratare pentru pardoseli, trepte scara, platforme, pasarele, canale tehnice, realizate din materiale compozite, poliesteri armati cu fibra de sticla (PAFS).

Dispunem de unele dintre cele mai moderne utilaje pentru fabricarea produselor companiei. Masinile, echipamentele si utilajele noastre reprezinta una dintre cele mai bune solutii tehnologice disponibile pe piata.

 

 

Utilizam cele mai bune materii prime, fabricate in UE - ceea ce inseamna calitate si mai multa siguranta. 

Personalul nostru este alcatuit din specialisti cu o pregatire foarte buna si cu experienta. Investim in permanenta in solutii inovatoare si tehnologii moderne.

Stim cat de pretios este timpul si de aceea termenul de livrare este foarte scurt - unul dintre avantajele noastre cele mai importante.

Toti acesti factori ne dau garantia ca produsele pe care le oferim sunt de cea mai inalta calitate. Aceasta calitate ne permite sa indeplinim asteptarile chiar si celor mai exigenti clienti.

Produsele noastre sunt directionate catre toate ramurile industriei si constructiilor.

Obiectivul companiei este de a ​​oferi clientilor cele mai bune produse si servicii. Un obiectiv pe care il urmarim zi de zi pentru a fi, pe termen lung, partenerul dumneavoastra.

 

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!