poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

FRANKE WASHROOM SYSTEMS

Franke Washroom Systems, fiind lider in tehnologia in domeniu si punand la dispozitie o gama completa de produse, ofera solutii personalizate care respecta cele mai inalte standarde de calitate si indeplinesc, in acelasi timp, orice exigenta a clientilor. Prin aplicarea celei mai recente tehnologii de tratare a suprafetelor si utilizarea bateriilor si a
robinetelor ce permit economisirea apei, Franke Washroom Systems isi reafirma angajamentul de a dezvolta produse pentru viitor. Franke a creat, prin introducerea InoxPlusR, prima metoda de tratare a inoxului folosind nanotehnologia, produsele rezultate avand un aspect desavarsit cu rezistenta garantata. Franke s-a impus pe piata si prin dezvoltarea bateriilor ce pot fi operate fara atingere, asigurand un grad sporit de confort si igiena.

Franke Washroom Systems, cu cele 6 fabrici ale sale, este reprezentat in peste 30 de tari din lume. Aproximativ 900 de persoane lucreaza in departamentele de dezvoltare produse, de fabricare si de vanzari ale companiei, in toata lumea.
Fiecare angajat este implicat in crearea si distributia produselor din inox de cea mai inalta calitate, a tehnologiei pentru baterii si a sistemelor de economisire a apei. Principala noastra preocupare se indreapta intotdeauna catre client, aceasta fiind insotita de dorinta de a ramane lideri privind tehnologia, prin optimizarea constanta a produselor. Aceasta dorinta este reflectata de politica noastra de investitii permanente, atat in programe de cercetare si dezvoltare, cat si de pregatire profesionala, pentru ca angajatii nostri sa faca fata ritmului de dezvoltare a abilitatilor si a expertizei.
Toate acestea formeaza o baza solida de la care pornesc parteneriatele cu clientii, in vederea crearii solutiei potrivite pentru fiecare proiect.

InoxPlus® este un tratament revolutionar al inox-ului ce are la baza acoperirea uniforma a suprafetei cu un strat de nano-particole. Astfel, suprafata tratata devine mult mai usor de curatat si vizibilitatea amprentelor este redusa cu pana la 80%. Nano-particolele preiau conturul suprafetei si nu se comporta ca un lac ce creeaza o pelicula de protective, din acest motiv nu exista riscul de exfoliere in cazul actiunilor mecanice si produsul tratat devine mult mai rezistent la actiunea produselor abrazive sau la actiuni mecanice.
Plusul de calitate si rezistenta este dublat si de plusul de imagine al respectivului spatiu. Reducand vizibilitatea amprentelor pe produse, acestea vor arata mereu curate si igienice.