Sediu principal: Cateasca/Arges  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
AMERICASA
14 produse
Punct de lucru: Floresti
ASSA ABLOY Entrance Systems
5 produse | 2 servicii
Sediu principal ASSA ABLOY Entrance Systems Production Romania srl: Bucuresti
DECORIO
17 produse
Sediul principal: Ciofliceni
GUNTHER TORE
10 produse
Sediu principal: Bucuresti
HISTRIA INTERNATIONAL
7 produse
Sediu principal: Bucuresti
Compania FLEXIBLE DOOR CONCEPT are ca principal domeniu de activitate productia de grilaje si perdele metalice. Grilajele metalice sunt confectionate din tuburi ondulate din otel galvanizat, legate intre ele cu agrafe de inalta siguranta, iar perdelele metalice din lamele de otel galvanizat microperforate sau pline, care pot fi vopsite la cererea clientilor in orice culoare din paletarul RAL.
FDC a venit in intampinarea pietei de profil cu un produs de calitate, fiabil, fabricat in Romania la standarde europene. Atuul firmei FDC consta in fabricarea unui produs de calitate superioara - calitate care se gaseste in Franta, Germania, Italia - la un pret competitiv si cu un termen de livrare scurt.

Toate proiectele FDC sunt gandite pentru a preintampina cerintele pietei prin reactivitate si competitivitate. De aceea grilajele si perdelele metalice FDC satisfac cele mai exigente conditii de calitate si siguranta. Fiind fabricate in Romania sunt imbatabile in ceea ce priveste pretul si perioada de livrare.
In ultima perioada a crescut simtitor numarul complexelor comerciale si al hypermarket-urilor, iar majoritatea magazinelor au apelat la o inchidere securizata cu grilaj sau perdea metalica, care, in timp, s-a dovedit fiabila si eficienta.

Pentru compania FDC clientul target este reprezentat de distribuitor, cu care are o legatura permanenta pentru imbunatatirea calitatii produselor FDC si a serviciilor alocate clientului final.
Produse FLEXIBLE DOOR CONCEPT (1)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!