poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

FIRE SAFETY

FIRE SAFETY va ofera o gama larga de servicii si echipamente din domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (proiectare, executie, consultanta).

FIRE SAFETY este reprezentantul unor firme de prestigiu din Europa (D+H - Germania, TYCO-Olanda) si RELIABLE - SUA, astfel incat puteti fi siguri de calitatea echipamentelor si materialelor pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

Cladirile moderne trebuie sa corespunda la tot mai multe cerinte, referitoare la solutiile care trebuie adoptate pentru reducerea consumurilor de energie, sporirea sigurantei generale (incendiu, efractie, acces), asigurarea transmiterii informatiilor la un punct central, gasirea de solutii constructive avantajoase, toate acestea in scopul unui buget limitat de investitii.
Un simplu apel la specialistii nostri nu costa, dar va poate asigura sprijinul competent in toate domeniile noastre de activitate:
- sisteme de protectie la foc / desfumare,
- sisteme de stingere cu sprinklere,
- luminatoare cu rol de evacuare a fumului si gazelor fierbinti;
- consultanta si elaborare de scenarii de siguranta la foc
- verificare documentatii in vederea obtinerii Avizelor PSI la exigenta esentiala ''C'' - siguranta la foc.

Prin noi puteti stabili, inca din faza incipienta a proiectului, solutiile optime de realizare a dorintelor dumneavoastra, contand pe buna cunoastere a tuturor reglementarilor legale.

Prin cooperarea si colaborarea cu arhitectii, antreprenorii generali si specialistii in constructii, FIRE SAFETY a dezvoltat conceptul de proiectare pentru asigurarea optima a sigurantei la foc.
Specificul cladirii, structura constructiva si necesitatea adoptarii masurilor active sau pasive de prevenire si stingere a incendiilor sunt datele care stau la baza proiectarii, inca de la faza de cerinte generale.
Echipamentele si solutiile oferite de FIRE SAFETY pot fi integrate in conceptia de securitate generala a unei cladiri, prin stabilirea clara a punctelor si zonelor de interfata sau interconectare cu sistemele de siguranta (gestiunea tehnica a cladirii - BMS).
FIRE SAFETY are capabilitatea de a asigura intregul proces de proiectare specifica si de a acorda consultanta profesionala in domeniul sigurantei la foc, tuturor specialistilor din constructii.

Activitatile de service constituie una din componentele importante ale activitatii noastre, pentru toate echipamentele montate, FIRE SAFETY este gata sa va ajute prin echipa de service.
Oricare din componentele care trebuie inlocuite, pot fi aduse si montate in regim de urgenta, scopul nostru fiind acela de a nu va crea disconfort sau intreruperi ale functionalitatii instalatiilor predate.
Firma noastra este in masura de a prelua, pe baza de contract, activitatea de intretinere - mentenanta a tuturor instalatiilor montate de noi, astfel incat acestea sa fie permanent supravegheate si mentinute in stare de functionare.
Nu refuzam nici o solicitare, fie pentru sistemele de protectie la foc fie pentru sistemele de stingere cu sprinklere.
Personalul calificat si parcul de masini ne permit sa intervenim prompt si profesional in scopul respectarii obligatiilor noastre si pentru remedierea rapida a tuturor disfunctionalitatilor.