FIBREX CO

FIBREX CO

Str Ciucea nr. 752, Crasna, jud. Salaj


Relatii clienti:

Despre FIBREX CO

De-a lungul a peste 20 de ani de studii, cercetari si munca in productie, Fibrex si-a imbunatatit in permanenta liniile de productie si tehnologia aferenta realizarii produselor de calitate. Calitatea este o idee de baza, bine intiparita in politica firmei, pastrata si imbunatatita cu perseverenta de-a lungul a generatii de ingineri si proiectanti din cadrul companiei. Tehnologia pentru fabricarea cazilor de baie si a piscinelor este in continua dezvoltare iar adaptarea in timp real la toate aceste schimbari nu a constituit niciodata o problema de nerezolvat pentru companie, din contra, aceasta a venit in mod continuu cu cele mai noi tendinte pe piata romaneasca.

 

In anul 2000 conducerea companiei a decis achizitionarea, din Anglia, a unui utilaj modern, de ultima generatie, pentru fabricarea cazilor de baie si al altor obiecte sanitare din placi acrilice, prin termoformarea in vacuum a acestor placi. „Aceasta noua tehnologie de fabricatie a fost introdusa in premiera in Romania de catre noi si este folosita in prezent de toti producatorii importanti din lume.

 

Produsele obtinute prin termoformare sunt net superioare din punct de vedere al finisajului, al durabilitatii si al factorilor de igiena, fata de obiectele sanitare fabricate prin alte tehnologii“, explica Traian Pop, directorul general al Fibrex Co. In 2007, compania a achizitionat o noua linie de termoformare, de capacitate dubla fata de prima linie, iar in prezent Fibrex ocupa prima pozitie in topul producatorilor de cazi de baie cu hidromasaj, fiind tot mai prezenti inclusiv pe pietele externe.

 

 
MISIUNE SI VALORI

Punem mare accent pe satisfactia consumatorilor nostri. Fibrex Co are drept obiectiv producerea si inovarea permanenta a gamelor de produse, asigurarea calitatii pentru ca experienta si satisfacerea clientilor sa fie garantata. Pentru atingerea acestui obiectiv, managementul acorda o atentie deosebita asigurarii unui nivel inalt de specializare a echipelor, prin investitii in tehnologii de ultima generatie care sa produca la scara larga produse inovative.
Consideram ca cea mai buna cale de satisfacere a clientului este atentia la detalii, materialele de calitate, comunicarea si suportul tehnic pentru clienti.

 

Showroom Fibrex

3 game de produse înscrise

  Cazi de baie dreptunghiulare, pe colt, rotunde FIBREX

  Cazile de baie Fibrex, sunt gandite pentru orice tip de baie si sunt fabricate din acril sanitar, intarit cu straturi din fibra de sticla.Cazile... citeste mai departe
  210 imagini  |  55 produse  |  34 documentatii FIBREX
  Cazi de baie dreptunghiulare, pe colt, rotunde FIBREX

  Piscine monobloc FIBREX

  Piscinele oferite de Fibrex Romania sunt special concepute sa satisfaca orice amenajare (gradina, curte, exterior, interior). Alegand o astfel de... citeste mai departe
  190 imagini  |  10 produse  |  10 documentatii FIBREX
  Piscine monobloc FIBREX

  Minipiscine SPA FIBREX

  Minipiscinele tip jacuzzi FIBREX dispun de sisteme performante cu jeturi de hidromasaj, sisteme de incalzire si filtrare, purificarea apei, sisteme de... citeste mai departe
  16 imagini  |  5 produse  |  3 documentatii FIBREX
  Minipiscine SPA FIBREX