poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

FERROBETON ROMANIA SRL

ERGON a fost infiintat in anul 1963 in Lier avand o excelenta locatie intre Antwerp si Brussels, cu facilitati deosebite de alimentare cu materie prima prin Nete Canal. De la infiintarea sa ERGON a trecut printr-o continua dezvoltare.

 

Gama de produse este formata din elemente prefabricate si pretensionate din beton pentru cladiri, grinzi pentru poduri, placi dublu-T pentru plansee, fasii cu goluri si o multitudine de alte produse precum pereti prefabricati, scari, segmente pentru tuneluri, platforme, etc. ERGON asigura deopotriva servicii de proiectare, transport si montaj.

 

Investitiile continue in "know-how" si o fabrica de productie moderna au transformat ERGON intr-o companie model in domeniul productiei de elemente de beton prefabricat pretensionat, folosind cele mai avansate tehnologii.

 

Personalul foarte bine pregatit, incluzand desenatori, ingineri, experti in constructii si alti specialisti, reprezinta cea mai importanta sursa de inspiratie, inovatie si flexibilitate. Cu o suprafata totala de 240.000 m2 de teren, incluzand 49.000 m2 de spatiu de productie, ERGON este cea mai mare fabrica din Belgia si una dintre cele mai mari din Europa, capabila sa proiecteze si sa produca un volum de 120.000 m3 de elemente prefabricate.

 

In 2000 ERGON a inceput constructia unei noi unitati de productie de 8.250 m2 in Polonia, pe un teren de 15 ha in Mszczonów, la 40 km sud de Varsovia. Cu prima faza a acestei investitii Poloneze, ERGON a creat o nisa in Europa de Est.

 

Dupa 4 ani de rezultate foarte bune in Polonia, ca o urmare fireasca si tintind catre urmatorul pas de dezvoltare ambitioasa ERGON deschide o fabrica complet noua in Romania.

 

Cu o locatie strategica in Ploiesti, un important nod comercial aflat la 60 km de Bucuresti, ERGON a inceput in 2006 constructia uneia dintre cele mai moderne si noi fabrici din Europa, avand o suprafata de 9000 m2 pe un teren de 17 hectare.

Fabrica de langa Ploiesti are capacitatea de a produce atat elemente din beton armat, cat si precomprimat: stalpi, grinzi, pane, fasii de pardoseala. Fabrica are o capacitate anuala de 20 000 m3 si foloseste echipamante de ultima tehnologie, la cele mai inalte standarde.
 

ERGON Romania are propriul department de proiectare alcatuit din mai multi ingineri si tehnicieni. Toata partea de proiectare este facuta in cadrul acestui department.

ERGON
Romania ofera o gama variata de servicii: proiectarea, productia, transportul si montajul pentru realizarea unei structuri complete. Se pot produce de asemenea elemente individuale prefabricate conform proiectelor si specificatiilor tehnice oferite de catre clienti.
ERGON are capacitatea de a livra elemente din beton precomprimat in toata Romania.

Documentații tehnice

     Prezentare Ferrobeton Romania
    Catalog, brosura
    12 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii