fastPark

fastPark

Str. Lucernei nr. 15, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

fastPark

fastPark este furnizor de solutii integrate pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor. Gama de sisteme, echipamente si aplicatii software acopera in totalitate atat parcarile on-street, cat si cele off-street si inglobeaza ultimele tehnologii specifice unui smart city.

Solutiile noastre se bazeaza pe sisteme si echipamente provenite de la producatori renumiti pe plan mondial precum Flowbird, HUB Parking Technology, Magnetic Control, Nedap, Quercus, Indect, Axis Communications, Fujitsu, Microsoft, Netopia Payments, Moffett Parking Solutions. De asemenea, avem o echipa proprie de dezvoltare de software pentru aplicatii mobile, aplicatii de administrare si integrare sisteme.

 

fastPark ofera solutii la cheie, care cuprind atat partea de echipamente, instalatii specifice, platforme software, cat si gama completa de servicii incluzand studii de fezabilitate, proiectare, instalare si integrare de sisteme.

In plus, oferim clientilor nostri servicii de mentenanta si suport tehnic pentru orice tip de instalatie din domeniul sistemelor de parcare, indiferent de producatorul acesteia.

 

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor on-street si off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bulevardul Decebal Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9, Primaverii 8,Primaverii 20 , Campina, Craiova, Focsani, Gheorgheni, Iași [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

2 game de produse înscrise